LLM'lere kısıtlama mı gelecek?

Gemini, Grok ve ChatGPT büyük dil modelleri artık kısıtlı mı olacak? Abonelik için bizi zorluyorlar.

Ben buna karşıyım ama paşa paşa aldırtacaklar. Hatta ben Android telefonlar için sadece Google One kullandıracağını iddia ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Öğrenci olduğum sürece ücretsiz kullanacağımdan takılmıyorum. Dersler dışında aşırı kullanmadığımdan mezun olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Talep gören her şeyi paraya dönüştürmek bunların en iyi bildiği iştir.

AB, Google'a diğer ai'lerinde Gemini seviyesinde yetkileri olmasını "emret"mişti diye hatırlıyorum

Anthropic 42 milyar dolar zarar açıkladı. Zarar açıklasınlar veya kar açıklasınlar fark etmez, abonelik oranı çok düşük. Yatırımcının yatırdığı para ve kullanıcılardan elde edilen para arasında devasa fark var. Fazla büyüdüler, değerlenmeler şişti ama yeterli kazanç yok. Amerika'da ChatGPT abonelik oranı %2'ydi sanırım paylaşılan veri. Yeterince insan abone olup etkin kullanmıyor kısaca.

Şu an zaten kısıtlı gibi bir şey hocam, Gemini kör cahilin teki. Soru soruyorsun alakasız cevap veriyor. ChatGPT biraz konuşuyorsun hemen bekle kardeşim sonra yaz döneceğim sana diyor, Plus üyelik al diyor. Grok da ChatGPT-Gemini karışımı keyfi isteyince yazıyorsun istemeyince direkt blok atıyor bekleme süresi hata vs. başta böyle miydi, Gemini zekiydi. ChatGPT sınırsız yazardık, fotoğraf atardık. Grok kayıt olmadan bile konuşuyordun, X üyeliği olmadan.

Hocam Gemini ücretsiz versiyon mu kullanıyorsunuz ? bende verdiği cevaplar güzel derslere çalışırken çok kullandım geçen sene notlarım hep iyi geldi. ChatGPT ise ücretsiz ise artık çok kısıtlı iki şey yazıyorsunuz hak kalmadı diyor saçma sapan.

Geçenlerde Chatgpt go üyeliğim bitince öyle kısıtlamalara maruz kaldım ki direkt başka Vodafone kullanan hat üzerinden 3 aylık go kodu alıp devam ettim. Büyük projeler peşinde olmadığımdan go abonelik şu an bana yetiyor. Daha ucuz ve akıllı bir alternatif çıkarsa tabi ki ona geçebilirim.

Gemini hala daha iyi. Gerçi ben ücretli kullanıyorum. Bir sorununu görmedim. Kod konusunda da başarılı buluyorum. Ama ChatGPT ve Grok sanki kodlama olarak bir tık daha temiz ve güzel iş çıkartıyor.

Gelmeli özelikle öğrencilere insanlar çok hazıra alıştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…