A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 26 Nisan 2026 #1 Merhaba, orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Normalde Eneba'dan alacaktım ancak bu sitede daha uyguna geliyor. Site ve satıcı güvenilir mi? Ayrıca WW nedir tam olarak?
Merhaba, orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Normalde Eneba'dan alacaktım ancak bu sitede daha uyguna geliyor. Site ve satıcı güvenilir mi? Ayrıca WW nedir tam olarak?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.893 Çözümler 160 Beğeniler 13.263 Yer United Kingdom 26 Nisan 2026 #2 Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar.
KS KS A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 26 Nisan 2026 #3 Toby Fox dedi: Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Satın aldım sorunsuz oynuyorum.
Toby Fox dedi: Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Satın aldım sorunsuz oynuyorum.