A atlasrise Başarılı Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 468 Çözümler 1 Beğeniler 253 26 Nisan 2026 #1 Merhaba, orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Normalde Eneba'dan alacaktım ancak bu sitede daha uyguna geliyor. Site ve satıcı güvenilir mi? Ayrıca WW nedir tam olarak?
Merhaba, orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Normalde Eneba'dan alacaktım ancak bu sitede daha uyguna geliyor. Site ve satıcı güvenilir mi? Ayrıca WW nedir tam olarak?
Rhodes Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.515 Çözümler 169 Beğeniler 13.971 Yer United Kingdom 26 Nisan 2026 #2 Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar.
KS KS A atlasrise Başarılı Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 468 Çözümler 1 Beğeniler 253 26 Nisan 2026 #3 Rhodes dedi: Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Satın aldım sorunsuz oynuyorum.
Rhodes dedi: Güvenilir site. WW ise Worldwide yani dünya çapında etkinleştirilebilir bir anahtar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Satın aldım sorunsuz oynuyorum.