Çözüldü Localhost veya herkese açık şifreli yayın nasıl yapılır? (Yasal IPTV)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
IPTV'lerde genellikle kullanıcı adı, şifre ve DNS linki olur. Ben local Host'u ayarlardım ancak OBS üzerinden local hostta canlı yayın nasıl yapacağımı bilmiyorum.

VLC'de çalışıyor ama İPTV uygulamalarında M3U linki istiyor bu yazılımda ise m3u8 linki var. Olmuyor yardımcı olabilir misiniz? (Hocam bu arada çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz.)
Dosya uzantısının sonunu sadece .m3u yaptığınızda çalışmıyor mu?

Mail atalım bakalım.

Mist server bana döndü ve şunu dedi, "m3u8 linkinin sonunu m3u yapınca çalışması gerekiyor çalışmıyorsa geri dönüş yapın" Bende m3u çıkışı da verebilirseniz çok iyi olur diye yanıt verdim. Belki eklerler. İPTV Stream Playerlar yerine VLC kullanayım dedim ancak mistserver'ın local de çalıştırdığı bağlantıya diğer cihazlardan bağlanamıyorum. Örneğin: 192.168.1.5:8080/olvin.html sunucuda çalışırken aynı ağdaki diğer cihazlarda çalışmıyor. Sebebi ne olabilir?

Windows firewall üzerinden portlara izin verip denediniz mi?

Windows firewall üzerinden portlara izin verip denediniz mi?
Portu mist server otomatik olarak açıyor. Modemden de port açmaya gerek yok. Güvenlik duvarını kapatınca erişim oldu.

Portu mist server otomatik olarak açıyor. Modemden de port açmaya gerek yok. Güvenlik duvarını kapatınca erişim oldu.
Localde paylaştığımız için önemli olan: Konuk ağları veya ortak ağları kapatmak.

Modem üzerinden değil de firewall üzerinden garanti olsun diye sizde ekleyebilirsiniz. Windows güvenliği bazı programlara izin vermiyor ve size açmış gibi gösterebiliyor. O yüzden en güzeli manuel eklemek. Bir de dediğiniz gibi Windows güvenliğini kapatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…