Küçüklüğümde 3 yıl kullandım gayet de taş gibi makine. Bir şey olmaz test edip al.2. el alacağım, sıfır satılmıyor zaten. Bu direksiyon setinde çok fazla drift atıldığında motoru yanabiliyormuş diye okudum internette. Doğru mu?
Test ederken nelere dikkat etmeliyim?Küçüklüğümde 3 yıl kullandım gayet de taş gibi makine. Bir şey olmaz test edip al.
Motoru eski ya ondan dolayı drift atınca hızlı bozuluyormuş diye okudum bi videonun yorumlarında.Oyun icinden her tus calisiyor mu test videosu gondersin. ETS 2'ya da Assetto Corsa da pedal ve direksiyon testi de iste. İkisi de sorunsuzsa almanda sakinca yok hocam. Ayrica drift yaparsin cunku FFB var.
Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok ama sadece akıl yürütmek istiyorum:Motoru eski ya ondan dolayı drift atınca hızlı bozuluyormuş diye okudum bi videonun yorumlarında.
Genel olarak bazı insanlar eskidi diyor bu model için. Ancak bence hala gideri var. Zaten sürekli oynamayacağım için günde 1-2 saat beni idare eder. Sadece motoru konusunda ön yargılarım vardı.Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok ama sadece akıl yürütmek istiyorum:
Bu direksiyonun fabrikadan en son çıkanı 10-15 yaşında. Dediğiniz gibi öyle her şeyde yanacak tütecek olsaydı bugünlere kadar bu kadar çok örnek hala yaşıyor olamazdı. Bu direksiyonu alan herkes açıp ETS 2 mi oynadı?