F310'un kablosuzu bu, öncelikle F310 hayatımda gördüğüm en dayanıklı kollardan olabilir ayrıca en kütüğü. Emektar lakabı yakışır, fiyatını iyi yakalamanız lazım 2. el almam diyenlerin, replika alamam ama orijinale de param yetmiyor diyenlerin bence gözdesi. Yine de günümüzde eski kaldığı konusuna katılıyorum kaç yıldır var piyasada bazı şeyler döneminde güzel oluyor ama kol uyumluluk konusunda gram hık demiyor. Çok fazla kol oyununa sahip değilseniz başlangıç olarak düşünülebilir bence hayatında klavye ve fare hariç bir şey kullanmayanlara bu kollar bile üst segment gelebilir. Piyasada veya çevremde o kadar replika gördüm ki o kadar dandikti ki sizde beni anlamanızı isterim yani onların yanında taş bu.
Uzun kullanıma ve zorlamaya bağlı sorunlar oluşabilir ancak temiz kullananı gerçekten üzecek cihaz değil. Kronik bir sorun görmedim ben. Arabalarda toros vardır dayanıklılığı ile meşhur F710 ve 310 bence kolların torosu. F710'da titreşimde var fiyatı hakkında yorum yapamıyorum hani belki güncel fiyatı iyidir ama benim kafa eski fiyatında kaldığından kanıya varamıyorum. Olması gereken fiyatı indirim diye bize satıyorlar mı ? Sorusu kafamda var.