TeQ10

Başarılı
Evet, şaka yapmıyor ya da abartmıyorum. Hatta alıcıdan 15 cm kadar uzaklaşınca kopmalar başlıyor. 20 cm sonrası hiç sinyal yok.

Gamepadi 2 ay kullanmadım ve oyun oynamak için taktığımda menzilinin aşırı seviyede düştüğünü fark ettim. Laptopumda USB 2.0 girişi olmadığından 3.0'a takıyorum. Alıcının takılı olduğu tarafta başka cihaz takılı değil. 3 farklı marka pil denedim.

İşin tuhafı internette bu sorunu bu kadar yoğun yaşayan başkaları da göremedim. Bir çözüm önerisi olan var mı? Şu an kullanılamayacak seviyede.

10 yıl kullandım. Cihazı aldıktan 3 veya 4 yıl sonra aynı problemi yaşadım. Aynı problemin yanında potasyometrelerde oksitlenme gibi muhteşem problemleri de vardı. Cihazı komple söküp tüm parçalarını baştan aşağı tinere yatırdık. Daha sonra kolonyaya yatırıp beklettik. Daha sonra diş fırçasıyla tek tek her parçayı temizleyip kuruttuk. 5 6 yıl daha devam etti çalışmaya. Finalde kırdım cihazı tavsiyem kırmanız yönünde olur :)

Laptopun Wi-Fi ve Bluetooth açıksa kapatıp deneyin.

Bütün cihazları uçak moduna alıp modemi kapatmayı da denedim fakat çözüme ulaşamadım. Sanırım sorun alıcıda. Kontrolcünün içini açıp oksitlenen yerleri temizlemeyi de denedim fakat işe yaramadı maalesef. Belki yenisini gönderirler diye Logitech'e alıcıyı kaybettiğimi yazdım, normalde gönderiyorlarmış fakat ellerinde alıcı kalmamış, yerine %20 indirim kodu gönderdiler. Şimdilik bulduğum kaliteli bir uzatma kablosuyla alıcıyı kendime yaklaştırıp kullanıyorum.