Logitech G G432 vs HyperX Cloud 3

Bütçe
2500

Sir Kapitan

Başarılı
Yer
Trabzon
Arkadaşlar 2500 TL bütçem var ya Logitech'in bu modelini alacağım ya da 1100 TL daha ekleyip HyperX Cloud 3 alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 yıl önce bu zamanlar PC'yi ilk topladığımda G432 almıştım. Aradan 5 ay kadar geçmiş iken indirimde görüp Cloud 3 Wireless modeline geçtim. Arada ki farkı şöyle özetliyim G432 de at koştuğunu duyuyorsun Cloud 3'te at koşarken dombra çalıyor onu da duyuyorsun

Tecrübelerinizi daha detaylı anlatabilir misniz değer mi değmez mi anlamadım tam olarak.

Tecrübelerinizi daha detaylı anlatabilir misniz değer mi değmez mi anlamadım tam olarak.

Kesinlikle değer. FPS oyunları oynuyorum CS2, Valorant, pb falan filan inanılmaz bir kulaklık oyunlarda biraz tecrüben veya bilgin varsa yanlış info alman ve vermen imkansız gibi özellikle dtsx programı üzerinden 7.1 aktif edebiliyor ve deaktif edebiliyor olman oyundan çıktıktan sonra da müzik, film, video gibi şeylerde seyir zevkini düşürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…