Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1 haftadır falan siyah ekranda kalıyor. Eski makrolarım aktif çalışıyor ancak tuş değişikliği veya yeni makro kaydı yapamıyorum. Eskiden de böyle olurdu kendi kendine düzelirdi 30 dk civarına ancak bu sefer günlerdir düzelmedi.
Programı kaldır yükle yapmak istemiyorum çünkü kayıtlı profillerim ve ayarlarım mevcut. Hepsini en baştan yazmak biraz zorlayıcı olur ayrıca ms süreleri ezberimde olmayan makrolarım da var.
1730714124885.webp

Çözüm
Bu buglu rezil kepaze programı kullanmak zorunda olduğun için Logitech firmasından binlerce kere nefret etmek ile beraber sorunu çözdüm.

Logitech'in kendi sayfasından başka bir sürüm indirdim. Mevcut sürümü kaldırmadan direk başka sürümüm EXE'sini çalıştırdım. Kurulum yaparken güncelleme için temiz kurulum gibi bir seçenek vardı onu seçtim. Kalıntıları temizledi tekrar kurulum yaptı. Bu sırada eski ayarlarımı kaydet seçeneğini seçtim. Ayarlarım kaybolmadan programı çalıştırmayı başardım.
İlginize teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Çözümü kısaca yazmam gerekirse eski sürümü kurarak yapabildim ancak birden fazla denememden sonra açıldı. Hizmetlerden Update işlemini durdurdum ve 2023.8 eski sürümü ile uygulama başladı.

Buradan sırası ile yukarıdan aşağıda sürümleri bulabilirsiniz. İlk birkaç uygulama ilginç şekilde açılmadı ve döngüde takılmaya devam etti. Bende çalışan sürüm 2023.8 oldu. Ayarlarımı kaybettim :/
Esen kalın.
Bu sorunla çok uğraştım. Yaşadığım problem güncel sürüme otomatik olarak geçmesi ve uygulamanın döngüde kalmasıydı. Support sayfasından eski sürümlerden birini indirerek kurmayı deneyin, ancak kurmadan önce C/GHUB dosyasını silin ve kaldırın. Daha sonra kurulum yapın.

Bu konuda yazılanları dener misiniz?

Bu sorunla çok uğraştım. Yaşadığım problem güncel sürüme otomatik olarak geçmesi ve uygulamanın döngüde kalmasıydı. Support sayfasından eski sürümlerden birini indirerek kurmayı deneyin, ancak kurmadan önce c/ghub dosyasını silin ve kaldırın. Daha sonra kurulum yapın.

Bu konuda yazılanları dener misiniz?

Evet benim ve arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını bu çözümle giderdik. Unutma bunu yaptıktan sonra tüm ayarların silinecektir.

Bu buglu rezil kepaze programı kullanmak zorunda olduğun için Logitech firmasından binlerce kere nefret etmek ile beraber sorunu çözdüm.

Logitech'in kendi sayfasından başka bir sürüm indirdim. Mevcut sürümü kaldırmadan direk başka sürümüm EXE'sini çalıştırdım. Kurulum yaparken güncelleme için temiz kurulum gibi bir seçenek vardı onu seçtim. Kalıntıları temizledi tekrar kurulum yaptı. Bu sırada eski ayarlarımı kaydet seçeneğini seçtim. Ayarlarım kaybolmadan programı çalıştırmayı başardım.

Çözüm

Nefret edilesi bir yazılım. Neyse ki ayarlarınızı kaybetmemiş olmanız sevindirici. Geçmiş olsun.