Xalionis Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 196 Yer Antalya 6 Mayıs 2026 #1 Merhaba, yeni aldığım mouse için mouse pad önerisi yapar mısınız? Apex, EFT, Arc Raiders gibi oyunlar oynuyorum. CS, Valorant oynamıyorum.
Merhaba, yeni aldığım mouse için mouse pad önerisi yapar mısınız? Apex, EFT, Arc Raiders gibi oyunlar oynuyorum. CS, Valorant oynamıyorum.
cansux Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 243 Beğeniler 101 6 Mayıs 2026 #2 Xalionis dedi: Merhaba, yeni aldığım mouse için mouse pad önerisi yapar mısınız? Apex, EFT, Arc Raiders gibi oyunlar oynuyorum. CS, Valorant oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Longteng Huoyun E-spor dünyasının efsanesi KlasseGear Longteng Huoyun burada! Hız ve kontrol dengesi sunan hibrit yüzey ile performansını zirveye taşı. www.klassegear.com Bunu kullanıyorum hibrit model %50 hız %50 kontrol uygunsa senin için araştırıp tercih edebilirsin bence.
Xalionis dedi: Merhaba, yeni aldığım mouse için mouse pad önerisi yapar mısınız? Apex, EFT, Arc Raiders gibi oyunlar oynuyorum. CS, Valorant oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Longteng Huoyun E-spor dünyasının efsanesi KlasseGear Longteng Huoyun burada! Hız ve kontrol dengesi sunan hibrit yüzey ile performansını zirveye taşı. www.klassegear.com Bunu kullanıyorum hibrit model %50 hız %50 kontrol uygunsa senin için araştırıp tercih edebilirsin bence.
KS KS Xalionis Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 196 Yer Antalya 6 Mayıs 2026 #3 cansux dedi: Longteng Huoyun E-spor dünyasının efsanesi KlasseGear Longteng Huoyun burada! Hız ve kontrol dengesi sunan hibrit yüzey ile performansını zirveye taşı. www.klassegear.com Bunu kullanıyorum hibrit model %50 hız %50 kontrol uygunsa senin için araştırıp tercih edebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Bi bakayım eve geçince teşekkürler. Xalionis dedi: Bi bakayım eve geçince teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başka önerisi olanlar varsa yazabilirlerse sevinirim. Fiyat sıkıntısı yok. ESPTiger Blaze V3 Satın aldım. Gelince değerlendirmemi yapmaya çalışırım. Son düzenleme: 6 Mayıs 2026
cansux dedi: Longteng Huoyun E-spor dünyasının efsanesi KlasseGear Longteng Huoyun burada! Hız ve kontrol dengesi sunan hibrit yüzey ile performansını zirveye taşı. www.klassegear.com Bunu kullanıyorum hibrit model %50 hız %50 kontrol uygunsa senin için araştırıp tercih edebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Bi bakayım eve geçince teşekkürler. Xalionis dedi: Bi bakayım eve geçince teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başka önerisi olanlar varsa yazabilirlerse sevinirim. Fiyat sıkıntısı yok. ESPTiger Blaze V3 Satın aldım. Gelince değerlendirmemi yapmaya çalışırım.