Kendi skatezleri kötü değil ki. Kontrollü bir PTFE siyah renk olunca otomatik kötü olmuyor. Sen hız istiyorum dersen tabii ki jade daha iyi ama siyah renk skatezler kötü değil aksine daha kontrollü.

O zaman Obsidian almam da bir + olmayacak benim için sadece değiştirmiş olmakla kalacağım. Teşekkür ederim uzun süre kullanayım bu şekilde o zaman

O zaman Obsidian almam da bir + olmayacak benim için sadece değiştirmiş olmakla kalacağım. Teşekkür ederim uzun süre kullanayım bu şekilde o zaman.

Tamamen ne istediğine bağlı. Valorant, CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorsan kontrollü olması daha iyi. cross kaçırma, aim titreme gibi olayları daha az yaşarsın. Fortnite Apex gibi hızlı oyunlar için ise hızlı olması daha iyi. Bence hiç değiştirme stok olarak kullan alıştıktan sonra daha iyi hissedeceğine eminim. Şu an zaten kontrollüdür. alışınca skatez de aşınmış olacak ve daha kontrollü olacak.

Tamamen ne istediğine bağlı. Valorant, CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorsan kontrollü olması daha iyi. Cross kaçırma, aim titreme gibi olayları daha az yaşarsın. Fortnite Apex gibi hızlı oyunlar için ise hızlı olması daha iyi. Bence hiç değiştirme stok olarak kullan alıştıktan sonra daha iyi hissedeceğine eminim. Şu an zaten kontrollüdür. Alışınca skatez de aşınmış olacak ve daha kontrollü olacak.

Aşınma olayı motorun rodajı gibi sanırım 😅