Logitech G203 Lightsync ile Prodigy arasında ne fark var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    var

EsatKa

Üstün
Makaleler
44
Galiba sadece sensör farkı varmış. Bu iki fare arasında ne fark var tam olarak? Lightsync Prodigy'nin daha güncel versiyonu falan mı?

Lightsync adreslenebilir bir aydınlatmaya sahip. G102/203 gibi tek renk olarak çalışmıyor aydınlatması.
Diğer tüm özellikleri G102/203 ile aynı.

Bir de sensör farkı varmış ancak hangi sensör kullanıldığı tam olarak belli değilmiş herhalde. Bunlardan başka fark yok yani, öyle değil mi?

Prodigy olanlarda Mercury sensör kullanılırken Lightsync modellerde AM010 benzeri bir sensör kullanılır. Sensör merakınızı bu şekilde giderelim.

Diğer tüm özellikleri G102/203 ile aynı.
Değil hocam, Mercury sensörler AM010 veya dengi sensörlerden daha fazla inç başına tarama hızı ve G kuvvetine sahipler hatta PWM3327 sensöre yakın olduklarını söyleyelim.

Prodigy olanlarda Mercury sensör kullanılırken Lightsync modellerde AM010 benzeri bir sensör kullanılır. Sensör merakınızı bu şekilde giderelim.

Değil hocam, Mercury sensörler AM010 veya dengi sensörlerden daha fazla inç başına tarama hızı ve G kuvvetine sahipler hatta PWM3327 sensöre yakın olduklarını söyleyelim.

Peki G203 600 TL'ye almaya değer mi? Çünkü baktığım kadarıyla bu fiyatlara başka fare yok.

Rezil kepaze bir mouse, değmez tâbi ki de.

Herkes böyle diyor ancak detaylı bir açıklama vermiyorlar. Sensörü test ettiğim kadarıyla gayet yeterli benim için, tasarım açısından bence gayet güzel. Işıklandırma zaten önemli değil. Bir sorun olursa garantisi yok mu zaten?

Herkes böyle diyor ancak detaylı bir açıklama vermiyorlar. Sensörü test ettiğim kadarıyla gayet yeterli benim için, tasarım açısından bence gayet güzel. Işıklandırma zaten önemli değil. Bir sorun olursa garantisi yok mu zaten?
Sorundan dolayı değil, tasarım için alacaksanız bilemem de sensörü iyi değil. İyi bir sensör kullansaydınız aradaki farkı rahat hissederdiniz.

Sorundan dolayı değil, tasarım için alacaksanız bilemem de sensörü iyi değil. İyi bir sensör kullansaydınız aradaki farkı rahat hissederdiniz.

Sadece tasarım için almayacağım tabii ki de. Bu zamana kadar hiç doğru düzgün kaliteli bir fare kullanmadım ancak test etme şansım oldu bu fareyi. Hızlı çevirmelerde bile takılma vs. gibi sorunlar olmuyor. Biraz aim çalıştım gayet güzel "flick" atılıyor gibi geldi bana. Technopat'ta ve burada kronik sorunları var diye mesajlar yazılmış o yüzden dedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt