Logitech G213 alınır mı?

GhostRileyy

Uzman
Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı?

Ürün kronik sorunlu, bir süreden sonra tuşları çift basmaya başlıyor. Bu fiyata mekanik klavyeye yönelmeniz daha mantıklı olur.

G213'ten yazıyorum, bir sorununu görmedim ama mekanik klavyeye yönelin, bu klavyenin mekanik hissiyatı yok. Eğer diyorsanız yok mekanik gerek yok alınabilir bence.

Son düzenleme:

O fiyata membran klavye alınmaz.

Yaklaşık 4 yıl G213 kullandım ve en ufak bir sorunla da karşılaşmadım. Ancak karşılaşan insan sayısı da çok fazla ya da bir ara cidden sorun olmuş ki bir sürü insan almayın diyor. Ben artık oyunlarda tepkileri çok hantal kaldığı ve yazarken elimi yorduğu, daha hassas bir klavyeye geçmek için emekliye ayırdım. Yoksa halen ve uzun yıllar daha başına bir iş geleceğini sanmıyorum o klavyenin. Tasarımı ve ergonomisi kusursuz, o tarzda klavye bulamıyorum artık. Fakat şu anki fiyatını gerçekten hak etmiyor. Kaç yıllık klavye, 500-600 TL'ten fazla verilmez.

Cevaplarınız için size ve diğer tüm fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum hocam. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…