UfukBey Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 275 Beğeniler 207 Yer İzmir 11 Eylül 2025 #11 Yelleeror dedi: Tamamdir hocam peki genel şiddet ayariniz mi %10 da idi. Genişletmek için tıkla... Evet, %10'da ayarlamıştım.
Yelleeror dedi: Tamamdir hocam peki genel şiddet ayariniz mi %10 da idi. Genişletmek için tıkla... Evet, %10'da ayarlamıştım.
KS KS Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 12 Eylül 2025 #12 UfukBey dedi: Evet, %10'da ayarlamıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka senin dediğin ayarlardan çok dhaa yüksek FFB ve dün 4 5 saat aralıksız oynsdim hiç olmadı sanırım 1 kez olmuştur belki.
UfukBey dedi: Evet, %10'da ayarlamıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka senin dediğin ayarlardan çok dhaa yüksek FFB ve dün 4 5 saat aralıksız oynsdim hiç olmadı sanırım 1 kez olmuştur belki.
UfukBey Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 275 Beğeniler 207 Yer İzmir 12 Eylül 2025 #13 Yelleeror dedi: Kanka senin dediğin ayarlardan çok dhaa yüksek FFB ve dün 4 5 saat aralıksız oynsdim hiç olmadı sanırım 1 kez olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadığına sevindim. İyi oyunlar.
Yelleeror dedi: Kanka senin dediğin ayarlardan çok dhaa yüksek FFB ve dün 4 5 saat aralıksız oynsdim hiç olmadı sanırım 1 kez olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadığına sevindim. İyi oyunlar.
KS KS Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 13 Eylül 2025 #14 UfukBey dedi: Sorun kalmadığına sevindim. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam vallahi inan aklıma ne kadar çok takılmışti anlatamam.
UfukBey dedi: Sorun kalmadığına sevindim. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam vallahi inan aklıma ne kadar çok takılmışti anlatamam.