Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.110 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.645 Yer Çorum Bugün 17:11 #1 https://app.hb.biz/fnrrvfl7pBrO
GodOfWar Başarılı Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.091 Yer İstanbul Bugün 17:26 #2 Bu modelde scroll sorunu vardı, kullanıyordum; bir süre sonra tekerlek ve click'leri sapıtmaya başlamıştı.
Bu modelde scroll sorunu vardı, kullanıyordum; bir süre sonra tekerlek ve click'leri sapıtmaya başlamıştı.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.110 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.645 Yer Çorum Bugün 17:31 #3 GodOfWar dedi: Bu modelde scroll sorunu vardı, kullanıyordum; bir süre sonra tekerlek ve click'leri sapıtmaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar mouse kullandım, şu scroll sorunu yaşatmayan mouse görmedim. Hepsi bir zamandan sonra sapıtıyor. Şu an SteelSeries Prime kullanıyorum, aşağı çekerken yukarı atıyor arada. Corsair Harpoon RGB PRO da öyleydi. Daha önceki farelerimde de yaşadım.
GodOfWar dedi: Bu modelde scroll sorunu vardı, kullanıyordum; bir süre sonra tekerlek ve click'leri sapıtmaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar mouse kullandım, şu scroll sorunu yaşatmayan mouse görmedim. Hepsi bir zamandan sonra sapıtıyor. Şu an SteelSeries Prime kullanıyorum, aşağı çekerken yukarı atıyor arada. Corsair Harpoon RGB PRO da öyleydi. Daha önceki farelerimde de yaşadım.