Herkese merhaba, Techolay ailesi. Mouse benim PC'de çalışmıyor, başka PC'lerde çalışıyor. Tüm sürücüler güncel. Logitech G402'yi G HUB'da tanıyor ama kullanamıyorum. Güç geliyor ışıklar da yanıyor. Razer mouse da denedim, olmadı. Aygıtlarda HID Mouse'larda ünlem var, cihazı kaldırıp yeniden başlatıp denedim, olmadı. USB portları sağlam çalışıyor, hepsinde denedim, olmadı. Final ödevini yetiştirmem lazım, öylece kaldım ortada. Touchpad çalışıyor sadece. Ürün açıklamasında aygıt başlatılamadı diyor. Hata kodları görselde mevcut. Ne yapmam lazım, aklıma başka bir şey gelmiyor.
Sorunu kendim çözdüm. Regedit'te
Sorunu kendim çözdüm. Regedit'te
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} dizininde UpperFilters veya LowerFilters adındaki komutları sildim ve yeniden başlattım. Sonra yine aynı dizinde UpperFilters adında yeni birçok dizeli değer oluşturup değer olarak mouclass girdim. Tekrar yeniden başlattım ve düzeldi. Sorunun ana kaynağı Windows'un bozulmuş tak oynat driverlarının kayıt yeri. Mouse taktığımda aygıtı klavye olarak algılıyor ve sorun oluşuyordu. Şu an düzeldi.Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: