Elektronik Logitech G413 SE TKL Oyuncu Klavyesi 1.899 TL

RGB'siz, kablolu, knob yok. Bu fiyata dolu guzel klavye var. İndirim iyi ama alinmiyacagini dusunuyorum.
1500-2000 aralığında dediğiniz tip bir klavye var mı ki? En iyi 2.el CK721 (Onda da bildiğim kadarıyla keycapler ABS, şarjı da pek iyi denemez) görebildim bu fiyatlarda şarklı olarak. AK 820 Pro falan belki ama onlar da genel olarak artik 2300-2500 civarında geliyor, bir de vergi düzenlemesi işi var.

Aula F75 , AK992 ve benim bilmedigim onlarca klavye vardir.

Aula F75 , AK992 ve benim bilmedigim onlarca klavye vardir.
Aula F75 ülkeye 2'ye geliyor mu ki, ben göremedim varsa atabilir misiniz siz? En uygun gördüğüm vergi dahilinde 2600 falan, vergilerle normalde 2'ye gelecek olanlar da satışa kapalı.

F75 asiri zamlanmis simdi baktim. 1 ay once 1.8K'ya geliyordu. 2300TL ustune cikmis simdi.
Ben de o yüzden sordum hocam, geçen aylardaki klavye indirimleri şu an yok. Tam sizin dediğiniz kriterlerde 2000 civarı bir klavye arıyorum ama yok maalesef.

Ben de o yüzden sordum hocam, geçen aylardaki klavye indirimleri şu an yok. Tam sizin dediğiniz kriterlerde 2000 civarı bir klavye arıyorum ama yok maalesef.

AK992 kesinlikle o da zamlanmadiysa tabii :/
Not: Zamlanmis.
Ustune 30 Euro mevzusu ortaya cikti ve butcenizi arttirmaktan baska sansiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…