Logitech G502 Hero fare alınır mı?

Bütçe
2.000-2.500 TL
Hocam Technopat'taki arkadaşlarla tartış artık o kadarını da. Ben sana önerdim önereceğimi.
İğneleme doğrudan bize gelmiş sanırım, birincisi fare konusunda şu an tartışmasız en bilgin kişi Kaan kardeşimdir. Kaan'ın gerek sponsorluk anlaşmaları ile tarafsız incelemesi gerekse de sensör-mcu vs. gibi data havuzunun geniş olması bunun için yeterlidir.
Konuya dönecek olursak attığın tüm modellerde scroll sorunu mevcut, Reddit inledi bu meseleyle zaten.
Bu bütçede alınabilecek modelleri el ebatı ve tutuş bilgisi olmadan söylemek zor.

Anladım da yukarıdaki arkadas G502 iyi değil diyor.

Rakiplerine göre kötü ve ağır, onlar FPS oyunları hakkında konuşuyor.
Gündelik hayatta ve hikayeli oyunlarda hiçbir sorun yapmaz G502
Ama fiyatında rakiplerine göre daha ağır ve sensörü daha kötü, o yüzden önerilmiyor.

Ve 7. senesine giriyor, yani fosil statüsünde demek mümkün.

Ekleme: G502X kablolu daha iyi bir tercih olacaktır.

Logitechin birçok mouseunda nedense bu çift tıklama sorunu var. Yani mouse ölürse bu sorundan ölüyor. G300/300S meşhurdur bu konuda, G203 aynı G102 aynı G502 için de aynı şeyi söylüyorlar. Alırsınız, 5 sene de gidebilir 2 sene de. Onun dışında mouse hakkında çok bir fikrim yok ama çok düşünmeye de gerek yok bence. Teşhir bir ürünü deneyin, elinize oturuyorsa kullanımı rahatsa tipini vs beğeniyorsanız alın bence. Ben en f/p olanı istiyorum derseniz zaten öneriler gelir.

Razer Basilisk V3 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Endless Kaan her oyunda; FPS olsun, online, hikaye fark etmeksizin özellikleri iyi olan bir mouse alsın. Direkt alacağım, her şeyde işime yarayacak algılamasına kadar. 2500 liralık.

İğneleme sana falan değil, arkadaş 2 forumda da aynı başlığı açıp, oradaki cevapları buraya yazıyor ben ona dedim. Senin üstüne alınmana gerek yok =)
Razer scrool wheel problemi dediğin eğer jumping muhabbet ise çözümü de çok basit.

Benden başka pek mouse önerende yok zaten gördüğüm konuda, direkt "Alınmaz" yazmak yerine neden alınmaz, o fiyat bandına başka neler alınır, onları da yazın hocam da, bizde yanlış bildiklerimizi düzeltelim ya da yeni şeyler öğrenelim.

Forumun doğası bu değil mi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…