O zaman ROG pelta alabilirsiniz. Nova 5-7 biraz daha yayıncılık/profesyonelliğe kaçıyor. Pelta sizin için ideal olur.
Aslında yayın da açmak istiyorum da Nova 5'de hep aklımdaydı. Peki 5-7 arasında hangisi daha iyi? İnternette bakınıyorum, bazıları 5 iyi diyor bazıları 7 iyi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında yayın da açmak istiyorum da Nova 5'de hep aklımdaydı. Peki 5-7 arasında hangisi daha iyi? İnternette bakınıyorum, bazıları 5 iyi diyor bazıları 7 iyi diyor.
Çok profesyonel yapmayacaksan 5 daha mantıklı. İkisininde mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi zaten.

Logitech G522 alınır mı sizce? Alırsam da yurt dışından almayı düşünüyorum. Yarı fiyatına mı gelir acaba, bilgisi olan var mı?
Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum

Fiyatıda kötü.

Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum.

Fiyatı da kötü.
Fiyatını 160 dolar gibi düşünsek peki? Amerika'dan arkadaşım getirse, vergi muhabbeti falan nasıl olur? Tam bilmiyorum da ona sorarım.
Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum.

Fiyatı da kötü.
Ve ben de şu an Arctis 3 2019 var, her türlü iyi değil midir G522?

Son düzenleyen: Moderatör: