Aslında yayın da açmak istiyorum da Nova 5'de hep aklımdaydı. Peki 5-7 arasında hangisi daha iyi? İnternette bakınıyorum, bazıları 5 iyi diyor bazıları 7 iyi diyor.
Aslında yayın da açmak istiyorum da Nova 5'de hep aklımdaydı. Peki 5-7 arasında hangisi daha iyi? İnternette bakınıyorum, bazıları 5 iyi diyor bazıları 7 iyi diyor.
Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum
Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum.
Mikrofonu sönükluk değil, mıki en iyi olarak geçiyor, alınmamasınin sebebi fiyatı ve kulaklığın frekans tepkisine baktığımda bass eksiği ve tiz eksiği var. Biyosekuller sürücü kullanmış ama ne kadar iyi bilmiyorum.
Başka arkadaşlar ne düşünüyor kulaklık hakkında? Amerika'dan 7.000 TL'ye falan alabiliyorum. Aslında bir de bir arkadaşım Amerika'dan alınan ürünün kalitesi Türkiye'ye göre daha iyi olur dedi kulaklık için, doğru mu?