Logitech H540 nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NABERMÜDÜR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 57
Kalite manyağı değilim standardım çok düşüktür bir tanıdıktan makul bir fiyata alacağım. Genellikle müzik-film-dizi için kullanırım muhtamelen.
Yani gerçekten ucuza almıyorsanız gerek yok. Hiçbir anlamda pek bir performans beklemeyin. Bildiğiniz müşteri hizmetleri gibi yerlerin konuşabilmesi için yapılmış basit bir kulaklık. Herhangi bir şekilde keyif almazsınız yani. Ne kadar ödeyeceksiniz?

Yani gerçekten ucuza almıyorsanız gerek yok. Hiçbir anlamda pek bir performans beklemeyin. Bildiğiniz müşteri hizmetleri gibi yerlerin konuşabilmesi için yapılmış basit bir kulaklık. Herhangi bir şekilde keyif almazsınız yani. Ne kadar ödeyeceksiniz?
kartta kalan 400 tl'yi değerlendireyim dedim. çift speaker kullanıyorum ama bazen kulaklık lazım olabiliyor. Önceki 600-700'lük kulaklıklarım bozulduydu ama yenisini almamıştım.
Neyse kısaca bahsettiği modeli 300'e alacağım ses seviyesi yüksek olsun cızırtı yapmasın yeter benim için.

kartta kalan 400 tl'yi değerlendireyim dedim. çift speaker kullanıyorum ama bazen kulaklık lazım olabiliyor. Önceki 600-700'lük kulaklıklarım bozulduydu ama yenisini almamıştım.
Neyse kısaca bahsettiği modeli 300'e alacağım ses seviyesi yüksek olsun cızırtı yapmasın yeter benim için.
300 TL makul bir fiyat. Mikrofonu için yine değer.

Bu tür kulaklıklar kulağınızı ağrıtır. Hiç komforlu değildir. Direkt kıkırdak yapıya baskı uyguluyor çünkü. Kullandıktan sonra kulağınızda acı hissedebilirsiniz. Bütçeyi artırabilirseniz bunu alın derim ancak mikrofonu yok.

Bu tür kulaklıklar kulağınızı ağrıtır. Hiç komforlu değildir. Direkt kıkırdak yapıya baskı uyguluyor çünkü. Kullandıktan sonra kulağınızda acı hissedebilirsiniz. Bütçeyi artırabilirseniz bunu alın derim ancak mikrofonu yok.
Hocam almayın bence çok rahatsız edici bir kulaklık. Kulak kısmı süngerli bir şey alın.
Evet sünger kısmı bayağı mm'i kısa uzun süreli kullanımda baş ağrıtacak gibi görünüyor. Bu yüzden sadece akşam 8'de 3-4 saat kullanırım ay sonu başka bir kulaklığa geçerim idare etsin yeter.
Bu arada kulaklığın ses kalitesi beklediğimden iyi çıktı, mikrofon kalitesi de öyle. Pek cızırtı falan yapmıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt