NABERMÜDÜR
Becerikli
Logitech H540 kulaklığın performansı nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksınız?
Kalite manyağı değilim standardım çok düşüktür bir tanıdıktan makul bir fiyata alacağım. Genellikle müzik-film-dizi için kullanırım muhtamelen.
Yani gerçekten ucuza almıyorsanız gerek yok. Hiçbir anlamda pek bir performans beklemeyin. Bildiğiniz müşteri hizmetleri gibi yerlerin konuşabilmesi için yapılmış basit bir kulaklık. Herhangi bir şekilde keyif almazsınız yani. Ne kadar ödeyeceksiniz?Kalite manyağı değilim standardım çok düşüktür bir tanıdıktan makul bir fiyata alacağım. Genellikle müzik-film-dizi için kullanırım muhtamelen.
kartta kalan 400 tl'yi değerlendireyim dedim. çift speaker kullanıyorum ama bazen kulaklık lazım olabiliyor. Önceki 600-700'lük kulaklıklarım bozulduydu ama yenisini almamıştım.Yani gerçekten ucuza almıyorsanız gerek yok. Hiçbir anlamda pek bir performans beklemeyin. Bildiğiniz müşteri hizmetleri gibi yerlerin konuşabilmesi için yapılmış basit bir kulaklık. Herhangi bir şekilde keyif almazsınız yani. Ne kadar ödeyeceksiniz?
300 TL makul bir fiyat. Mikrofonu için yine değer.kartta kalan 400 tl'yi değerlendireyim dedim. çift speaker kullanıyorum ama bazen kulaklık lazım olabiliyor. Önceki 600-700'lük kulaklıklarım bozulduydu ama yenisini almamıştım.
Neyse kısaca bahsettiği modeli 300'e alacağım ses seviyesi yüksek olsun cızırtı yapmasın yeter benim için.
Hocam almayın bence çok rahatsız edici bir kulaklık. Kulak kısmı süngerli bir şey alın.Bu kulaklık logitech fakat spesifik modeli lazım.
Eki Görüntüle 133326Eki Görüntüle 133327
Eki Görüntüle 133328
Bu tür kulaklıklar kulağınızı ağrıtır. Hiç komforlu değildir. Direkt kıkırdak yapıya baskı uyguluyor çünkü. Kullandıktan sonra kulağınızda acı hissedebilirsiniz. Bütçeyi artırabilirseniz bunu alın derim ancak mikrofonu yok.
![]()
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) - Fiyatı, Yorumları
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet sünger kısmı bayağı mm'i kısa uzun süreli kullanımda baş ağrıtacak gibi görünüyor. Bu yüzden sadece akşam 8'de 3-4 saat kullanırım ay sonu başka bir kulaklığa geçerim idare etsin yeter.Hocam almayın bence çok rahatsız edici bir kulaklık. Kulak kısmı süngerli bir şey alın.