barcaxsto Uzman Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Beğeniler 432 Yer Türkiye 27 Nisan 2025 #11 Toby Fox dedi: "Hayır hocam, oyun mouse'u değil önermem ayrıca çok pahalı oyun için." Az önce bunu dediniz, şimdi de "fiyatının hakkını veriyor, oyun oynarken hiç üzmüyor, 10/10 mouse" diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi attığım mouse'u diyorum; barcaxsto dedi: Sağ elini kullanıyorsun tahminimce. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-650-optik-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,354738674.html Genişletmek için tıkla... Burda belirttiğim Steelseries mouse için yazdım o yorumu.
Toby Fox dedi: "Hayır hocam, oyun mouse'u değil önermem ayrıca çok pahalı oyun için." Az önce bunu dediniz, şimdi de "fiyatının hakkını veriyor, oyun oynarken hiç üzmüyor, 10/10 mouse" diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi attığım mouse'u diyorum; barcaxsto dedi: Sağ elini kullanıyorsun tahminimce. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-650-optik-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,354738674.html Genişletmek için tıkla... Burda belirttiğim Steelseries mouse için yazdım o yorumu.
Toby Fox 42 Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.074 Çözümler 161 Beğeniler 13.465 Yer United Kingdom 28 Nisan 2025 #12 barcaxsto dedi: Hocam ben kendi attığım mouse'u diyorum; Burda belirttiğim Steelseries mouse için yazdım o yorumu. Genişletmek için tıkla... İyi de ben yorumu MX Master 3'e yaptım?
barcaxsto dedi: Hocam ben kendi attığım mouse'u diyorum; Burda belirttiğim Steelseries mouse için yazdım o yorumu. Genişletmek için tıkla... İyi de ben yorumu MX Master 3'e yaptım?
barcaxsto Uzman Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Beğeniler 432 Yer Türkiye 28 Nisan 2025 #13 Toby Fox dedi: İyi de ben yorumu MX Master 3'e yaptım? Genişletmek için tıkla... Ben benim attığım mouse'a yazdınız sandım işte, ufak bir yanlış anlaşılma oldu orda
Toby Fox dedi: İyi de ben yorumu MX Master 3'e yaptım? Genişletmek için tıkla... Ben benim attığım mouse'a yazdınız sandım işte, ufak bir yanlış anlaşılma oldu orda