onrblt Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Eylül 2025 #1 Geçen hafta MediaMarkt’tan aldığım Superlight 2 DEX mouse’un alt skatez kısmının ortasında boşluk var. Bu normal mi? Superlight kullanıcıları bilgi verebilir mi?
Geçen hafta MediaMarkt’tan aldığım Superlight 2 DEX mouse’un alt skatez kısmının ortasında boşluk var. Bu normal mi? Superlight kullanıcıları bilgi verebilir mi?
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 4 Eylül 2025 #2 Kullanmıyorum ama normal değil. Büyük ihtimal baskıdan dolayı o kısım biraz incelmiş bence kullanıma etki etmez. Farenin yarısı skatez zaten.
Kullanmıyorum ama normal değil. Büyük ihtimal baskıdan dolayı o kısım biraz incelmiş bence kullanıma etki etmez. Farenin yarısı skatez zaten.
A Arlina Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 63 Beğeniler 20 4 Eylül 2025 #3 İçe doğruysa sıkıntı olmaz.
KS KS onrblt Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Eylül 2025 #4 @Arlina içe doğru hocam, emin olamadım götürüp, götürmemek için. Yakın aslında, direkt değişimi olursa iyi olurdu
@Arlina içe doğru hocam, emin olamadım götürüp, götürmemek için. Yakın aslında, direkt değişimi olursa iyi olurdu