Logitech Superlight’a benzer mouse önerisi

Makaleler
2
Yer
Denizli
Logitech Superlight'ın tasarımını seviyorum, mümkünse Kablolu olsun. Logitech Superlight çok pahalı, 7.000-8.000 TL arası. Şu an Logitech G102 kullanıyorum. Annemin bir faresi var, o bozulmak üzere. Komple bozulduğunda Logitech G102'mi ona vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe önemli. Ayrıca kablolu GPX tasarımı ben hemen hemen görmedim ve emin olun ki kablosuza geçtiğinde baya şey değişiyor. Ben de G203ten kablosuza geçtim cidden kablosuz çok daha iyi. Ayrıca bütçe vermeniz lazım bir sürü mouse var. Ama eğer 4000 falan ise ATK A9 Ultimate, mükemmel ve sorunsuz bir mouse idir.

Bu da olabilir

Yanlış bilgi: Bahsi geçen mouse Nuvoton M483SIDAE MCU kullanmaktadır.

5000 TL gibi bir bütcede hem adı duyulmamış hem de PixArt MCU kullanan bir mouse almak saçma olur.

5000 TL gibi bir bütcede hem adı duyulmamış hem de PixArt MCU kullanan bir mouse almak saçma olur.
Endgame Gear bilinmeyen bir marka değil ki; velhasıl e-sporcuların çok iyi bildiği bir Alman markasıdır. PixArt ise zaten dünyanın en iyi sensör üreticisidir; bugün en pahalı Logitech ve Razer fareler bile içinde PixArt sensör kullanır. Yani bu bütçede alınabilecek en yüksek performanslı üründür.

Bu modeli bilmeyen yok. Hem Endgame hem de bu modeli aşırı popüler. Ayrıca kullandığı MCU PixArt değil, Nuvoton MCU kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…