Logitech Superlight’a benzer mouse önerisi

Eli ve tutuş sekli uygunsa leviathan V4 daha uygun olabilir bence hem optik envoder hem optik Switch kullaniyor hem de islemxi ve sensörüde bayağı iyi ama şekli biraz daha farkli arkadaşın elinin kac cm oldugu ve tutus şeklide önemli bence.

@AMG GOAT

@TANTUNICIK, Leviathan'da scroll ve Switch sorunu yaşayan oldu. Bu forumdan en az 3-4 kişi hatırlıyorum. Yazılımı ve bataryası da kötü. A9 Ultimate bana göre daha güvenli bir liman.

@michaelscofield, anladım hocam ama scrol ve Switch'ler optikken nasıl sorun yaşayabildiler anlamıyorum tam olarak nasıl bir sorun beni de bilgilendirirsen bilgilenmiş olurum en azından.

@michaelscofield, anladım hocam ama scrol ve Switch'ler optikken nasıl sorun yaşayabildiler anlamıyorum tam olarak nasıl bir sorun beni de bilgilendirirsen bilgilenmiş olurum en azından.
Scroll algılamama, switch basmama gibi sorunlar. Wraith üzerindeki parti de sorunlu olabilir. Direkt modele laf etmemek lazım. Ama yine de batarya konusunda iyi değil. A9 Ultimate daha mantıklı bana göre.

Scroll algılamama, Switch basmama gibi sorunlar. Wraith üzerindeki parti de sorunlu olabilir. Direkt modele laf etmemek lazım. Ama yine de batarya konusunda iyi değil. A9 Ultimate daha mantıklı bana göre.

@michaelscofield, anladım hocam o zaman leviathan dısında bir limana yönelmek daha mantıkli gibi duruyor bende es 21 Pro kullanıyorum hayırlısı mouse konusunda o kadar bilgiliyim diyemem zaten kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…