Logitech, yeni ürün gönderiminde eski ürünü ister mi?

Logitech özelinde bir deneyimim olmadı fakat diğer bütün değişim işlemlerinde eski ürünü doğal olarak istediler.

Yeni ürün gönderiminde bozuk ürünü imha etmeni isteyecekler. Parçaladığın ürünü görsellerle ispat etmen gerekiyor.

Yıllar önce G305 mouse çift tıklıyor diye mail atmışım Logitech'e. Ürünün bozuk olduğuna dair video kanıt istedikten sonra imha etmemi veya iade etmemi istemeden Hollanda'dan yenisini gönderdiler.

Sende nasıl olur bilmiyorum ama benim deneyimim bu şekildeydi.

Bende G502 lightspeed mouse için dış tarafının deforme olmasından dolayı değişim istedim. Cihazın garantisinin bitmesine 4 ay kalmıştı. Video ve fatura gönderimi sonrasında eski ürünün imhasını istemeden yenisini gönderdiler. İmha etmeyle ilgili bir tek cümle geçmedi. İstersem geri dönüşüm merkezine bırakabileceğimi söylediler. Ürün Hollanda'dan geldi gümrük tarafında da sıkıntı çıkmadı. Logitech tarafı gerekli belge ve faturayı da benim yerime gümrüğe sundu. Gümrük ücreti ödemedim, muhtemelen onlar ödemişlerdir.

Amazon'dan G213 klavye almıştım, tuş basmama sorunu olduğu için Logitech'e mail attım ve ellerinde G213 olmadığı için G413 teklif ettiler ve elimdeki G213'ü de geri iade etmemi istemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…