Logitech Z-506 Sarı Işık Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan James
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    logitech sorunu

James

Uzman
Yer
İzmir
Herkese selamlar forumdaşlarım!

Logitech z506'da aniden sarı ışık yanıp sönmeye başladı. Zaten tek bir ışığa sahip ve asla ses gelmiyor hoparlörlerden. Çok araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. Çözüm olduğunu iddia eden videolar var ancak komik bir şekilde dinlemem için de hoparlörümün olması gerekiyor. Hahaha! Bu yüzden çözümleri de dinleyemiyorum. Acaba bir reset yöntemi vesaire var mı?

Aramızda bu olaydan anlayan dostlarım varsa lütfen yardım etsinler...

Bu videonun açıklamasında sorunun güç kaynağı ile ilgili olduğu belirtilmiş ve bu muhtemel bir durum, uydu üzerindeki sarı LED zaten Power LED olarak görev yapıyor.

Acaba ekstra bir lehim vesaire gerekiyor mu. Bakacağım en kısa sürede. Çok teşekkür ederim dostum.

Acaba ekstra bir lehim vesaire gerekiyor mu? Bakacağım en kısa sürede. Çok teşekkür ederim dostum.

Güç devresini tamir etmek oldukça deneyim ve teknik bilgi ister önce güç devresinin arızasını tespit etmeli daha sonra arızalı komponentleri değiştirmelisin eğer bu işlerden anlamıyorsan ses sisteminin Subwoofer'ini bir tamirciye ver ve içerisini açıp güç devresine bakmasını iste.

Aynı sorunu yaşıyorum film/oyun deneyimi yaşarken çok sinir bozucu oluyor. Çözümü bulduğunda güncellersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…