Bütçe
10000

Emre59

Uzman
Merhaba,

Yaklaşık 2-3 gün önce Logitech Z533 modelini satın aldım. Öncelikle çok fazla beklentisi olmayan, bilgisayar kullanan bir kullanıcıyım. Basslar memnun etti. Ses seviyesi gayet yüksek, %15'i geçiremiyorum bile apartmanda yaşadığım için.

Ama bazı sıkıntıları var gibi:

1) Hoparlörden arada cızırtı sesi geliyor, müzik çalmasa bile. (Hoparlörün yanında gelen bir ses kontrol cihazı var oradan sesi fulleyince bu cızırtı artıyor, bu cızırtı birkaç saniye sonra gidiyor)

2) Uyku modu: Kendi web sitesinde yazdığına göre yeni üretim Z533 modellerinde 20 dakika müzik olmazsa otomatik olarak uyku moduna geçiyormuş. Teorik olarak güzel bir düşünce ama pratikte öyle değil. Windows'ta ses düzeyi %10'larda kullanıyorum, bu yüzden hoparlör ses yok algılıyormuş ve kendisini anlık kapatıp açıyor vs. (Çözüm olarak hoparlörden sesi kısın, Windows'tan fulleyin diyorlar. Çözüm bu mu olmalı cidden yani?) Mesela müzik dinlerken bir anda müzik gidiyor ve tekrar sesin gelmesi 1 dakikayı falan buluyor.

O yüzden Logitech markası hariç bir hoparlör arıyorum ama piyasada 2+1 subwooferlı hoparlör çeşitliliği oldukça az.

Razer Nommo V2 modelini gördüm, bu hoparlör hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.
Önceliklerim: Cızırtı yapmaması, standby uyku modu sorunu olmaması ve bassı bir tık iyi olursa tadından yenmez.

Teşekkürler.

Bass o kadar iyi değil Nommo V2'de.
Daha önceden Nommo V2 X kullandım ve aşırı zayıf bass ve THX hataları yüzünden iade ettim.
Ardından Leviathan V2 X satın aldım, onu da uzun bir süre kullandım, THX yoktu ancak ses kalitesi harikaydı. Tabii yine basslar zayıftı.

Ardından geçen hafta Leviathan V2 satın aldım, direkt Subwoofer'lı bir soundbar.
İnanılmaz iyi. Hem THX, hem basslar çok tatmin edici. Subwoofer ayrı, soundbar ayrı bass veriyor aslında.
Seslerde bozulma, cızırtı, uyku modu sorunları hiçbri şey yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bass o kadar iyi değil Nommo V2'de.
Daha önceden Nommo V2 X kullandım ve aşırı zayıf bass ve THX hataları yüzünden iade ettim.
Ardından Leviathan V2 X satın aldım, onu da uzun bir süre kullandım, THX yoktu ancak ses kalitesi harikaydı. Tabii yine basslar zayıftı.

Ardından geçen hafta Leviathan V2 satın aldım, direkt Subwoofer'lı bir soundbar.
İnanılmaz iyi. Hem THX, hem basslar çok tatmin edici. Subwoofer ayrı, soundbar ayrı bass veriyor aslında.
Seslerde bozulma, cızırtı, uyku modu sorunları hiçbri şey yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ah işte aradığım yorum tam böyle bir şeye ihtiyacım var cidden tecrübe farklı bir şey, çok teşekkür ederim :) Peki bunu Leviathan V2'yi bilgisayara takıp kullanabiliyor muyuz? Ben bilgisayarda kullanıcam sadece, benim bu ses olayları hakkında hiç bilgim yok neredeyse, subwoofer kelimesini bile son 1 hafta için de öğrendim. Bu bahsettiğim cızırtı, uyku modu sorunları olmasın ve bir tık bass ı duyabilsem benim için fazlasıyla yeterli olur son kullanıcı olarak. Tekrar teşekkürler :)

Güle güle kullanın, umarım istediğiniz gibi çıkar beğenirsiniz. Razer Synapse yazılımı bazen arıza çıkarabiliyor, sıkıntı yaşarsanız yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Ya da burdan yazabilirsiniz, takipteyim.
Dostum selamlar, razer elime şimdi ulaştı. Logitech Z533'ü henüz iade etmemişitim kıyaslamak için tutuyordum iyi ki tutmuşum. Maalesef Z533 çok daha iyi ses ve bass konusunda. Razery Synapse'dan ayarlar yapsam bile her türlü Z533 daha iyi gibi duruyor. Razer synapse'in zaten fiziksel olarak belirli bir noktadan ses verebilme kapasitesi var, Z533'te hoparlörü farklı yere koyduğum zaman cidden fark yaratıyor.

Sanırım Razer olanı iade edeceğim gibi. Şu Z533'ün ses gitme sorununu da windows ses seviyesi yüksekte kullanarak alışmaya çalışacağım gibi.