Logitech Z623 alınır mı?

AbdurrahmanUlaş

Becerikli
Yer
İstanbul
Merhaba, senelerdir Logitech ses sistemlerini kullanıyorum ve şu an aktif olarak Z533 modeli var. Sesler ve bass bana yetersiz gelmeye başladı. 2+1 sistemlerin en babası olan Z623 modeli 150W rms gücüne sahip 50W bass 50.50 = 100W uydular toplam 150W ve bayağı iyi bir değer.

Aynı zamanda Logitech'in ödül almış bir modeli. 2. el bazında çok fazla bir ürün yok 0 olarak sınırlı sayıda gelip gelmemek arasında ve fiyatı Z906 modeline kıyasla çok uygun sanırsam 8K 9K arasında olması lazım.

Bir de ses sistemi konusunda Logitech'den başka bir marka tercih edilmez lütfen şu markayı kullan bu markayı kullan demeyin. İşi bilen ses sisteminden anlayan kişileri yoruma bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Logitech Z623 modeli, 2.1 ses sistemi olarak özellikle güçlü bass performansı ile bilinir. 150W RMS gücü, genelde ev kullanımı için oldukça yeterli bir seviyededir.
  • Z533 modelinin ses yetersizliği dikkat aldıysa, Z623 oldukça iyi bir seçenek olabilir çünkü belirttiğin gibi 50W'lık subwoofer ve 100W'lık uydu hoparlörler ile güçlü bir ses deneyimi sunar.
  • Bu modelin ödül almış olması, kalite ve performansı açısından bir artı.
  • Eğer 8K-9K aralığında bir fiyat bulabiliyorsan, piyasaya göre uygun bir fiyat olabilir.
  • Z906 modeline göre daha uygun fiyatlı olması da bir avantaj, ayrıca kullanıcılar tarafından pek çok olumlu yorum aldığı biliniyor.
  • Kendi deneyimlerin de önemli olduğu için, Z623 almayı düşünüyorsan, çoğu kullanıcıdan olumlu geri dönüşler aldığını ve genel olarak ses kalitesinin tatmin edici olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Sonuç olarak, eğer güçlü bass ve genel ses kalitesi senin için önemliyse, Logitech Z623 modeli almayı düşünebilirsin.

Hocam değerli fikirlerin için çok teşekkür ederim. Uzun zamandır üzerinde araştırma yaptığım bir ürün ve ürün hakkında çok fazla olumlu dönüşler var hem yurt dışında hem Türkiye de. Ancak daha öncede söyledim ürünün stokları açısından ciddi sıkıntıları var. Ve şu an bile sıfır kapalı kutu ürün stokları bitmiş sürekli takip etmek gerekiyor. Tekrardan eklendiği zaman direk alacağım. Ürünün Türkiye de satışı olmadığı için bazı mağazalar yurt dışından çok sınırlı sayıda getirte biliyor. Ancak ürün en son 8500tl den satış görmüş fiyat makul seviyede. Yaklaşık 2 aydır fiyatı bu yeni stoklar gelince fiyat çok yüksek ihtimalle yükselecektir. Bazı mağazalar da internet üzerinde ki satışlarda 1 2 stok kaldığında ellerinde kalsın bitmesin diye Z906 fiyatına yakın bir seviyeye çıkarıp yeni stoklara eklemek için satışı zorlaştırıyor. Görünen o asıl istenen ürün nadir olduğundan dolayı bazı mağazalar satışı olmasın son 1 ürün diye fiyat yükseltiyor sebebi ise nadir olan değerlidir neden elimizde kalmasın ki demeleri haklılar ürün stoklara geldikten 12 13 gün sonra bitiyor Z623 için talep aynen benim gibi fazla. Yakalarsam alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…