LoL EUW (Batı Avrupa) sunucusuna geçilir mi?

016 1

Uzman
TR'de zümrüt stuck kaldım ve son birkaç maçtır mentalim aşırı berbat duruma geldi, takıma gelenler olsun, taşıyamama durumları vs. vs. Hesabımı 2600 RP karşılığında EUW'a aktarsam, bu elo civarında gelen kişiler nasıl oluyor, yine TR'deki gibi low ve boosted'lar mı geliyor?

Oynama hevesi bırakmadı bu elodaki insanlar zevk alamıyorum artık. Hesabım da baya eski ve kasılı olduğu için yeni hesaba geçmek istemiyorum.
Neden zevk alamıyorsun? Herkes challenger olacak diye bir şey yok. Senin seviyen zümrüt olabilir. Orada takılmaktaki yanlış nedir? Becerilerin bu kadardır. Bunu kabullenmek lazım bazen. Oyun eninde sonunda seni kendi seviyene getiriyor ve oradan çıkma becerin yoksa kalıyorsun oralarda. LoL algoritması basittir. 10 maçın 4’ünü takımın sayesinde kazanırsın. 4’ünü takımın yüzünden kaybedersin. Geriye kalan 2’si ise senin becerine bağlıdır. Yükselip yükselemeyeceğini belirleyen şey o 10 maçtan 2’sidir.

İfadeler: 016
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…