LoL için %75 Türkçe gaming klavye önerisi

F75 olabilir fakat çok kaliteli değil SW vs. F87 Pro V2 alınabilir, bir de leobog Hi75C alınabilir manyetik şart değilse. Manyetik, 75 boy ve Türkçe tek model K1 he alabilirsin. Plastik kasa olması benim için önemli değil. Güzel klavye her yönden beğendim ben fiyat performans.

Tamam teşekkürler beyler, 1-2 saat incelemelerini izleyip birine karar vereceğim, son sorum kişisel tercih olsa da sizce klavye kablosuz mu olmalı kablolu mu?

Tamam teşekkürler beyler, 1-2 saat incelemelerini izleyip birine karar vereceğim, son sorum kişisel tercih olsa da sizce klavye kablosuz mu olmalı kablolu mu?
Klavye bence kablolu olmalı performans daha iyi olur kablosuza göre. Diğer kulaklık mouse gibi aygıtlar kablosuz olabilir rahatlık açısından.

BT'siz ise olur. 2.4Ghz bağlantılı usb'leri olanların performansı iyi seviyede. Hatta kablodan daha iyi olduğu anlar olabiliyor.

Manyetik şart değilse kablosuz HK520 düşünebilirsin, ben de bir süredir kullanıyorum gayet memnunum. Aula F87'den farklı olarak tuşları ışığı geçiriyor.
Biraz araştırdım manyetiği, mekaniğe göre çok daha iyiymiş. Ben LoL oynuyorum, lol de paso skill spamladığı için manyetik şart gibi.

Tamam teşekkürler, 1-2 saat incelemelerini izleyip birine karar vereceğim, son sorum kişisel tercih olsa da sizce klavye kablosuz mu olmalı kablolu mu?

Mouse ve kulaklık kablosuz olmalı hayat kurtarıyor fakat klavye gereksiz zaten sabit duruyor. Sürekli şarj etmekle uğraşılmaz.

Biraz araştırdım manyetiği, mekaniğe göre çok daha iyiymiş. Ben LoL oynuyorum, LoL de paso skill spamladığı için manyetik şart gibi.

Hocam gameraider K1 he satın alın o halde işinizi görecektir fazlasıyla.

Hocam o zaman Gameraider K1 He alınabilir. Ama bence ortalama bir model.
Mouse ve kulaklık kablosuz olmalı hayat kurtarıyor fakat klavye gereksiz zaten sabit duruyor. Sürekli şarj etmekle uğraşılmaz.

Hocam gameraider K1 he satın alın o halde işinizi görecektir fazlasıyla.
Bütçe 6K'ya kadar çıkabilirim içime sinerse, daha iyisini bulamazsam o Gameraider'ı alacağım mecbur.

Sizin daha fazla öneri yapmanızı engelleyen şey benim klavyede ş i harflerini görmek istemem değil mi?

Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) Wraith istemiyorum yazdım ama bu Gameraider'dan daha mı iyidir mesela?

Aşırı kötü alınmaz. Evet tr olması bizi kısıtlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…