Geraltın kılıcı 88 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.894 Çözümler 19 Beğeniler 3.899 Yer Cintra Bugün 01:04 #21 jackarmis dedi: Bütçe 6K'ya kadar çıkabilirim içime sinerse, daha iyisini bulamazsam o Gameraider'ı alacağım mecbur. Sizin daha fazla öneri yapmanızı engelleyen şey benim klavyede ş i harflerini görmek istemem değil mi? Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) Wraith istemiyorum yazdım ama bu Gameraider'dan daha mı iyidir mesela? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki modeli alın geçin. Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye Ipi QBZ75 Manyetik Switch Alüminyum Kasa Klavye ulugames.com.tr
jackarmis dedi: Bütçe 6K'ya kadar çıkabilirim içime sinerse, daha iyisini bulamazsam o Gameraider'ı alacağım mecbur. Sizin daha fazla öneri yapmanızı engelleyen şey benim klavyede ş i harflerini görmek istemem değil mi? Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) Wraith istemiyorum yazdım ama bu Gameraider'dan daha mı iyidir mesela? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki modeli alın geçin. Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye Ipi QBZ75 Manyetik Switch Alüminyum Kasa Klavye ulugames.com.tr