Arkadaşlar LoL çok ilgimi çekiyor. Başlamak istiyorum ama ailevi değerlerime sövüldüğünde aşırı rahatsız olan bir insanım. Özellikle sanaldan sövülünce, bu oyunda çok öyle şeyler var mı? Valorant'ta çok yaşadım ama Valorant kitlesi küçük olduğu için normal diye düşündüm, LoL oynayanların yaşı biraz daha olgun gibi geliyor bana, belki kitlesi daha düzgündür.
Valorant'ta kızlara çok sözlü taciz yapılıyormuş bu doğru mu? Eğer böyle bir şey varsa oynanmaz bu oyun. Hiç oynamadım ama birkaç yerde duydum, emin de değilim. Karı kız düşürmeye çalışırken maçı falan salıyorlarmış.
Kardes sakın diyeyim. LoL demek stres, yüksek tansiyon, saç dokulmesi demek. Öyle chati kapatıp oyuna bakmakla olmuyor. Takımına sırf trollemek amacıyla birisi gelir daha 5 dakikada 10 defa ölüp afk kalır delirirsin. LoL 3 yıl önce ömrü bitmiş bir oyun.
Valorant'ta kızlara çok sözlü taciz yapılıyormuş bu doğru mu? Eğer böyle bir şey varsa oynanmaz bu oyun. Hiç oynamadım ama birkaç yerde duydum, emin de değilim. Karı kız düşürmeye çalışırken maçı falan salıyorlarmış.