LoL'de EUW sunucusuna geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 379
  • Etiketler Etiketler
    geçilir mi

SF26

Üstün
Hesap şu an Emerald 2-3 stuck 200 küsür maçla. TR'nin toxiclerinden sıkıldığım için (Biraz da Nilah rankımın daha rahat yükselebilmesi için) EUW'a geçmeyi düşünüyorum.
Hesap muhtemelen Plat 2-3 civarında başlayacak ama çok kafaya takmayacağım onu, aradaki ping farkı sorun olur mu?

Kendi hesabını geçirmeye düşünüyorsan hesaba biraz RP yükleyip geçir RP'ler biraz pahalı EUW'de. 30-50 ping aşırı önemli değil bence bende geçirmeyi düşünüyorum TR'de lobi bulmuyor.

Türkler geçe geçe EUW'u da TR sunucusu yaptılar zaten Ağzın gevşekse geçme, "dog" bile yazsan şak diye chat ban yiyorsun.
Chat kapalı oynuyorum, sadece pingler açık.

Kendi hesabını geçirmeye düşünüyorsan hesaba biraz RP yükleyip geçir RP'ler biraz pahalı EUW'de. 30-50 ping aşırı önemli değil bence bende geçirmeyi düşünüyorum TR'de lobi bulmuyor.
Smurf acc geçircem, main accountum D1 zaten. Doldurdum hesabı full+full benim için.

%1 dışında Türk serverinden farkı yok. Hatta aşırı sayıda smurf ve booster olduğu için oyunlar daha da kötü geçiyor diyebilirim.
Şöyle; Biraz zorladığım an kendimi EUW Emerald elosuna çıkarırım. %1'den kastığınız yer Gold ve altı elodur herhalde.

Ping farkı sorun olmaz, kafan rahatlar mı? Cevap evet fakat dia'ya kesin çıkacaksın diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…