Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Fullseniz yok, sadece red ve bluelarınızı kesin.
RockyHighway79
Üstün
Kanka oyuna çok yeni başladın sanırım. Bunlar rookie sorusu yani. Full itemsen dönmene gerek yok. Buffları alman yeterli.
Ben
Yetkin
Neden?
Neden alıyoruz buffları ,zaten fullsek?Kanka oyuna çok yeni başladın sanırım. Bunlar rookie sorusu yani. Full itemsen dönmene gerek yok. Buffları alman yeterli.
Bk26
Uzman
Buffları alman gerekiyor hocam, ister istemez red buff daha fazla hasar vurmanı ve yakmanı sağlıyor blue buff mananı skill harcadıkça daha hızlı gelmesini sağlıyor zaten oyun dakika 30-35'e geliyorsa oyunun kritik noktalarıdır ister istemez almanız gerekiyor ve bütün takıma gittiği için de takım içinde oldukça önemli.
Necromancer1
Uzman
Buffların sağladığı özellikler sebebiyle alıyoruz.
Blue sana mana yenilenmesi sağlar red de pasif şekilde hasarını arttırıyor.
Ben
Yetkin
Buffları alman gerekiyor hocam, ister istemez red buff daha fazla hasar vurmanı ve yakmanı sağlıyor blue buff mananı skill harcadıkça daha hızlı gelmesini sağlıyor zaten oyun dakika 30-35'e geliyorsa oyunun kritik noktalarıdır ister istemez almanız gerekiyor ve bütün takıma gittiği için de takım içinde oldukça önemli.
Ben buffları zaten alıyordum ama oyun sonlarına dogru buffların alınmasının önemli oldugunu bilmiyordum , teşekkür ederim size.Buffların sağladığı özellikler sebebiyle alıyoruz.
Blue sana mana yenilenmesi sağlar red de pasif şekilde hasarını arttırıyor.
Düşük eloda yapılan en büyük hata belli bir dakikadan sonra minyonu ormanı bırakıp midde 5v5 aram atmak. Full olana kadar devam. Takımınız o sırada fight yapıyorsa bu onların salaklığı.
Bk26
Uzman
Rica ederim hocam estağfurullah, herkes bir noktadan başlayıp öğreniyor. Benim bile bazı noktalarda bilmediğim şeyler vardır. İyi sosyaller hocam.Ben buffları zaten alıyordum ama oyun sonlarına dogru buffların alınmasının önemli oldugunu bilmiyordum , teşekkür ederim size.
Ben
Yetkin
Düşük eloda yapılan en büyük hata belli bir dakikadan sonra minyonu ormanı bırakıp midde 5V5 aram atmak. Full olana kadar devam. Takımınız o sırada fight yapıyorsa bu onların salaklığı.
Öyle takım geliyor arada yardıma gidiyorum ama timingi kaçırıyoruz ölüyoruz, 5V5'e gelmeyince de küfür yiyorsun.