Neden?

Neden alıyoruz buffları, zaten fullsek?

Buffları alman gerekiyor hocam, ister istemez red buff daha fazla hasar vurmanı ve yakmanı sağlıyor blue buff mananı skill harcadıkça daha hızlı gelmesini sağlıyor zaten oyun dakika 30-35'e geliyorsa oyunun kritik noktalarıdır ister istemez almanız gerekiyor ve bütün takıma gittiği için de takım içinde oldukça önemli.

Buffları alman gerekiyor hocam, ister istemez red buff daha fazla hasar vurmanı ve yakmanı sağlıyor blue buff mananı skill harcadıkça daha hızlı gelmesini sağlıyor zaten oyun dakika 30-35'e geliyorsa oyunun kritik noktalarıdır ister istemez almanız gerekiyor ve bütün takıma gittiği için de takım içinde oldukça önemli.
Buffların sağladığı özellikler sebebiyle alıyoruz.
Blue sana mana yenilenmesi sağlar red de pasif şekilde hasarını arttırıyor.
Ben buffları zaten alıyordum ama oyun sonlarına dogru buffların alınmasının önemli oldugunu bilmiyordum , teşekkür ederim size.

Düşük eloda yapılan en büyük hata belli bir dakikadan sonra minyonu ormanı bırakıp midde 5V5 aram atmak. Full olana kadar devam. Takımınız o sırada fight yapıyorsa bu onların salaklığı.

Öyle takım geliyor arada yardıma gidiyorum ama timingi kaçırıyoruz ölüyoruz, 5V5'e gelmeyince de küfür yiyorsun.