LoL'de uygunsuz nick almak yasaklama sebebi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    lol sorun
Bunun mobil sürümünde daha iğrenç isimler var ve kaç defa reportlayıp ticket gönderdim, hiçbir şey değişmedi. 1 hafta sonra yine aynı takımda görmüştüm o isimli oyuncuyu.

Bir şey olacağını sanmıyorum. Adımı unuttun mu? Bana bir şey olmadıysa bu nicke de bir şey olmaz.

Hiçbir şey yaşamaz, en kötü isim değiştirmeye zorlayabilirler ama sana elleyeceğim gibi bir nickte olacağını hiç sanmıyorum.

Arkadaşlarımla smurf hesaplara baya kara mizah şeklinde Korece nickler yaptık. 2 aydır öyle nickleri. Bir sıkıntı çıkmadı.

Nickinizde bir sorun göremedim. Bu tarz nicklere bir şey yapmıyorlar. Genelde ırkçı nicklere el atıyorlar.

Hoş geldin desteğebildir8879. Uygunsuz sihirdar adı nedeniyse adını desteğebildir8879 olarak değiştirmek zorunda kaldık. Yeterince mavi öz biriktirip sihirdar adını uygunsuz olmayan bir ad ile değiştirebilirsin.

Arkadaşlarımla smurf hesaplara bayağı kara mizah şeklinde Korece nickler yaptık. 2 aydır öyle nickleri. Bir sıkıntı çıkmadı.

Biz arkadaşımla birlikte ikimizde Türkçe kara mizah şeklinde nickler yapmıştık Valorant'ta hala daha bir sorun yaşanmadı. (Yaklaşık 1 yıl oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…