LoL'e Vanguard sonunda geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    lol
LoL'e başlamadan bıraktım haber sayesinde.
Vanguard oyunun sonu olacak.

Allah'tan Riot Games oyunlarını oynamayı bıraktım. Kernel düzeyinde çalışan bir anti-cheat e zorla maruz kalmak riskli hissettirirdi.
Valorant'ı bırakma sebebim
Zula oynuyorum eski meski ama güzel işte .

Son düzenleme:
LoL oynayan kalmaz o zaman, oynayanların çoğu patatese bağlayıp çalıştırıyor bilgisayarını.

Örneğin patates değil samana bağlayıp çalıştırıyorum. O derecede eski bilgisayarla oynuyorum, eğer öyle olursa zaten bilgisayarın hiçbir anlamı kalmaz. Keyfine oynuyorduk ne güzel.

Mac için yazmıyoruz antihack fakat Linux'u desteklemeyeceğiz diyor. Birader biz el alemin çocuğu muyuz?

Mac için yazmıyoruz antihack fakat Linux'u desteklemeyeceğiz diyor. Birader biz el alemin çocuğu muyuz?
Sözde Linux'un çok fazla saldırı alanı olduğu için Vanguard'a Linux portu yazılmıyormuş, saçmalık.

Sözde Linux'un çok fazla saldırı alanı olduğu için Vanguard'a Linux portu yazılmıyormuş, saçmalık.
Yok bakın o konuyu anladım ve açıkçası hak da veriyorum. Açık kaynak ve herkesin kendi özelleştirmesini, farklı versiyonunu kullandığı bir kerneli genel olarak kapsamak kıyamet olur geliştirici takımı için fakat bazı standartlar da belirlenebilir. Biz ona yapmıyoruz da hardcore geymır meklilere yazmayacağız onlar hile yapsın demek bana kalırsa komedi.

Mavi ekran yediren Vanguard'a sevinen ilk kez gördüm

Riot hesabında toplam 49K yatıyor... kıyamam direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…