Arkadaşlar, bütçem kısıtlı olduğundan dolayı buna yöneldim. Normalde çelik kordonlar daha çok ilgimi çekiyor fakat son zamanlarda çelik kordonlu tüm saatlerim alerji yapmaya başladı. O yüzden farklı bir saat istedim ve buna kanaat getirdim.
Sizce bunu mu alayım? Yoksa sadece kordon farkı olan Lorus RL405BX9 modelini mi alayım? (Not: Arkadaşlar, lise öğrencisiyim ve MUN'lara katılıyorum. MUN'larda da kolumda takım elbise ile birlikte şık durması gerek.)
Gündüz Saat'te ikisinin de fiyatı aynı gözüküyor. Çelik bilezikli olanı alıp sonradan NATO veya Zulu kayış almanız daha mantıklı. Orijinal çelik bilezik fiyatı biraz daha pahalı olduğu için sonradan ekstra harcama yapmanıza gerek kalmaz.
Eco Drive serisi bildiğim kadarıyla pilli yani otomatik değil. Saat piyasasına bayadır uzağım. Bahsettiğiniz Lorus'un 6K civarlarında fiyatı var. Bu civarda daha iyi bir otomatik bulmanız mümkün değil.
Eco Drive serisi bildiğim kadarıyla pilli yani otomatik değil. Saat piyasasına bayağıdır uzağım. Bahsettiğiniz Lorus'un 6K civarlarında fiyatı var. Bu civarda daha iyi bir otomatik bulmanız mümkün değil.