Çok güzel bir fikir aslında, bütçesi olmayanlar veya denemek isteyenler için çok iyi olur.Çalışma mantığı detaylı anlatılsa mükemmel olur. Belki forumda bedava versiyonunu çıkartırız. Ya da sadece logosunu değiştiririz. Kim bilir.
Var zaten, crack.Çalışma mantığı detaylı anlatılsa mükemmel olur. Belki forumda bedava versiyonunu çıkartırız. Ya da sadece logosunu değiştiririz. Kim bilir.
Link atmaya gerek yok. Program ismi + indir yazınca ilk çıkan site. Bende ilk crack indirip denemiştim bayağı etkilendim gittim aldım Steam'den.
Öyle bir şey değil bu. Loseless Scaling, oyun, film, video ve aklına gelebilecek her şeyde frame generation açmanı sağlıyor.Eğer DLSS 3 ve frame gen yaması içinse bedava yama vardı. FSR ile çalıştırıyor sanırım. Ben yüklemiştim Cyberpunk'da 30 FPS fark etti. Ancak uzun zaman sonra format attıktan sonra normal DLSS ile denedim. Fark ettim ki çamurlaşma varmış. Daha net gösteriyor 3090 doğal DLSS'inde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.