FSR vb. teknolojiler ile görüntüyü upscale etmeye yarıyor, işe yarar. Yeni sürümünde frame generation da var sanırım.
Büyülü bir şekilde bilgisayarda açılmayan oyunu akıcı oynatmasını beklemeyin tabii fakat 30-40 FPS alınan oyunu 60'a yükseltebilir belki. Denemekten zarar gelmez en kötü iade edersiniz.
60 FPS'ye sabitlenen bir oyunda güzel iş görüyor. 60 FPS'ye sabitlediğim zaman oyun akıcı olmuyor mesela normalde. Bu program sayesinde oyunlar daha akıcı oluyor. Eğer güzel gelişirse bence güzel iş görür oyunlarda. Arada takılma ve ghosting yapıyor çünkü. Gecikme ise normal diye düşünüyorum FG olduğu için.
Çok yönlü AFMF. Daha iyi olduğunu iddia eden çok kişi de var. Sürücüden bağımsız takıldığı için oyun marketindeki bir ton oyunda kullanışlı.
Hiç kullanmadım, ama 3060Ti ile Helldivers 2'de 70'lerden 120'lere çıkan birini gördüm az önce. Kullanıcı tercihine kalmış, işe yarayan çok kişi de var, ben olsam denerdim.
Monitörüm 165Hz, Sons of The Forest'da denedim normalde 100-130 arası FPS alıyorum açınca kendi göstergesi sabit 165 FPS yazıyor da yazıyor sadece.
Görüntü hem jole oluyor hem de lag yapıyor. AFMF'nin yandan yemişi olarak yorumladım.
Ben ihtimal vermiyorum ancak birçok olumlu yorumu var, belki programın çalışması için fazla FPS alıyorumdur bilmiyorum.