Lossless scaling Valorant'ta işe yarar mı? Ban yedirir mi?

Mchwair

Çalışkan
Merhaba Lossless Scaling kullanan veya Valorant'ta deneyen oldu mu? Yaklaşık 200-220 FPS vesaire alıyorum. 240 Hz ekran söyleyeceğim de, 240'a falan sabitleme tarzı bir şeyler yaşanabilir mi veya 3. parti program oldugu için Valorant'tan ban yedirir mi?

Ban yedirtme ihtimali çok yüksek, OBS bile anticheatler ile fazla sorun yaşıyor. Ban yedirtmese bile giriş gecikmesinden kullanılmaz.

Yedirmesi imkansız oyun dosyalarına etki etmiyor ama input lag yapar.
Dosyalara etki etmesine gerek yok pencereye atacağı birkaç olay işleyicisi bile sorun çıkarabilir.

Son düzenleme:
Ban vedirtme ihtimali çok yüksek OBS bile anticheatler ile fazla sorun yaşıyor. Ban yedirtmese bile giriş gecikmesinden kullanılmaz.

Dosyalara etki etmesine gerek yok pencereye atacağı birkaç olay işleyicisi bile sorun çıkarabilir.
Açan bir kaç kişi vardı ban yemediler henüz. Yiyeceklerini de sanmıyorum ama olabilir.

Görüntüyü çok bozmuyor hatta hiç bozmuyor eğer ayarları yaparsanız. Valorant'ta denedim fakat pek bir etkisini göremedim. İnput lag sorunu yaşamamıştım lakin ETS 2 oynarken mouse ile oynadığım için aşırı derecede gecikmenin olduğu anlaşılıyordu ya da GameLoop PUBG Mobile oynarken kısmı olarak input lag hissediliyordu. Bununla birlikte en fark edilir FPS yükselişini PUBG Mobile'de fark etmiştim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt