Rustin Cohle Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 2 Beğeniler 1.272 Yer EGE Bugün 09:16 #11 Baktılar, millet LPG'yi full çekiyor, sürekli talep çoğaldı. Buna da zam yaptılar, ne ala memleket! İçten içe çürümüş, ekonomi bitik. Daha hâlâ uyanan, protesto eden yok; Avrupa'da 0.20 £ artsa ayağa kalkıyorlar.
Baktılar, millet LPG'yi full çekiyor, sürekli talep çoğaldı. Buna da zam yaptılar, ne ala memleket! İçten içe çürümüş, ekonomi bitik. Daha hâlâ uyanan, protesto eden yok; Avrupa'da 0.20 £ artsa ayağa kalkıyorlar.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.378 Makaleler 14 Çözümler 189 Beğeniler 19.460 Bugün 09:52 #12 Gabar Dağı'nda LPG rezervi çıkıp 5 liraya düşebilir, oyuna gelmeyin. Amerika yükseltti LPG'yi. Tofaş'a binmenizi istemiyorlar. Bunlar hep dış minnakların oyunları. Daha yer altında jelibon rezervlerimiz var.
Gabar Dağı'nda LPG rezervi çıkıp 5 liraya düşebilir, oyuna gelmeyin. Amerika yükseltti LPG'yi. Tofaş'a binmenizi istemiyorlar. Bunlar hep dış minnakların oyunları. Daha yer altında jelibon rezervlerimiz var.
CQBB Başarılı Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 700 Beğeniler 360 Yer İstanbul Bugün 09:59 #13 Caner Uncu dedi: Gabar Dağı'nda LPG rezervi çıkıp 5 liraya düşebilir, oyuna gelmeyin. Amerika yükseltti LPG'yi. Tofaş'a binmenizi istemiyorlar. Bunlar hep dış minnakların oyunları. Daha yer altında jelibon rezervlerimiz var. Genişletmek için tıkla... ''cocukyadabuyukolapkılemutluol''
Caner Uncu dedi: Gabar Dağı'nda LPG rezervi çıkıp 5 liraya düşebilir, oyuna gelmeyin. Amerika yükseltti LPG'yi. Tofaş'a binmenizi istemiyorlar. Bunlar hep dış minnakların oyunları. Daha yer altında jelibon rezervlerimiz var. Genişletmek için tıkla... ''cocukyadabuyukolapkılemutluol''
avkila.tech Uzman Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 755 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 551 24 dakika önce #14 Recep Baltaş dedi: Genişletmek için tıkla... Bunun Instagram'da ağzına yakıt pompası soktukları fotoğrafı var, bulamadım da Instagram'da çok görüyorum. Bulsam atardım.
Recep Baltaş dedi: Genişletmek için tıkla... Bunun Instagram'da ağzına yakıt pompası soktukları fotoğrafı var, bulamadım da Instagram'da çok görüyorum. Bulsam atardım.
Elma ısıran Bilgin Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 6.125 Çözümler 20 Beğeniler 4.881 Yer Cupertino 4 dakika önce #15 Durumumuz gerçekten çok kötü ama işin acısı sanki hala iyi günlerimizdeyiz.