LS2 Stream 2 alınır mı?

Bütçe
5K

mercha

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Manisa, Türkiye
Selam millet,

Şu an markasız bir kask kullanıyorum ama artık biraz daha düzgün bir şeye geçmek istiyorum. Aklımda LS2 Stream 2 var, fiyatı 4.800 TL A101 sitesinde. Görünüş olarak hoşuma gitti, özellikle siyah vizör istiyorum, o tarz duruşu güzel oluyor.

Kullanan varsa memnun musunuz? Rüzgar sesi, buğulanma, iç konfor falan nasıl?

Bir de bu bütçeye daha iyi alternatif öneriniz olur mu? HJC, MT, Shark falan gibi markalara da bakıyorum ama kararsız kaldım.

Günlük şehir içi kullanıyorum, ara sıra uzun yola da çıkıyorum. Tavsiyelere açığım.

2 aydır kullanıyorum. Rapid 1'den geçtim. Ses yalıtımı Rapid'e göre çok üstün ve buğulanma sorunu çok az yaşadım. Konfor olarak da memnunum ki interkom yeri ve güneş vizörü ile bence bu fiyata alınabilecek en güzel kask.

İfadeler: Nop
Kaskı ocak ayında aldım ama nisandan yani motorumu aldığım gğnden beri kullanıyorum. Konforlu bir kask ancak 70 80 gibi hızlarda biraz fazla rüzgar sesi oluyor. 4800TLYSe ben bayağı kazık yemişim len taaaaa ocakta 5K verdiydim kahretsin.

Mat almamanı öneririm. Bugün kaska bakıyordum da her tarafı çizik çizik. Kuzenime parlak versiyonunu aldırdım onunki hala ilk günkü gibi tertemiz.

İfadeler: Nop
Hocam benim bildiğim parlak kasklar çiziği daha çok belli etmiyor mu? Benimki de mat kaç aydır bir şeycik yok. Kullanıma göre değişiyor o ama benim bildiğim kadarıyla mat daha az çiziği belli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…