Çözüldü LSPosed modüller çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan er3n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 135
  • Etiketler Etiketler
    çalışmıyor
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

er3n

Uzman
Makaleler
1
Yer
Erzurum
Game Turbo'yu aktif etmem için pixelify gphotos modülünü kurmam lazım APK'yı kuruyorum bildirim geliyor aktifleştiriyorum uygulamaya girdiğimde aktif olmadığını gösteriyor nasıl çözebilirim?

Çözüm
Verdiğim rahatsızlıktan ötürü hepinizden özür dilerim düşük bir lspossed sürümü ile çözdüm hakkınızı helal edin.

Hocam C serisinde (14C hariç) Game Turbo yok. İlerleyen zamanlarda rehberini hazırlayacağım.
Modül ile Game Turbo alakasını çözemedim. Her Xiaomi cihaz için aktif olarak gelen bir özelliği neden APK veya modül ile kurmaya çalışıyorsunuz? Güvenlik uygulamasına girin, aşağı kısımda zaten Game Turbo simgesini göreceksiniz.

Not: İstisna olarak C serisi için bazı cihazlara yokmuş.

Son düzenleme:
Verdiğim rahatsızlıktan ötürü hepinizden özür dilerim düşük bir lspossed sürümü ile çözdüm hakkınızı helal edin.

Hocam C serisinde (14C hariç) Game Turbo yok. İlerleyen zamanlarda rehberini hazırlayacağım.

Çözüm
Cidden ilginçmiş. Ama haklılar. Game Turbo bu telefon için olsa ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…