R ria Gelişen Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Şubat 2026 #1 Cheat Engine'in bir üst sürümü olarak geçiyor. Yanıtlarsanız, cozume kavusturursanız cok sevınırım.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 1 Mart 2026 #2 Lisans yok, bilinirliği oldukça düşük. Riskli olabilir.
KS KS R ria Gelişen Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 1 Mart 2026 #3 Hermione Jean Granger dedi: Lisans yok, bilinirliği oldukça düşük. Riskli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tarattıgımda cheat engıne'e benzer seyler cıkmıstı(dosyalarda) sıldım sonra nolur nolmaz diye bilgisayardan tarama falanda yaptım ama sıfır sorun sence tekrar ındırmelımıyım
Hermione Jean Granger dedi: Lisans yok, bilinirliği oldukça düşük. Riskli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tarattıgımda cheat engıne'e benzer seyler cıkmıstı(dosyalarda) sıldım sonra nolur nolmaz diye bilgisayardan tarama falanda yaptım ama sıfır sorun sence tekrar ındırmelımıyım