Bilgisayarımda şu an takılı olan M.2 SSD var ama bir tane daha takmak istiyorum. M.2 SSD dönüştürücü ile oluyormuş sanırım. Anakartımda nereye takılacak yer var mı, nasıl bakabilirim? Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de dönüştürücü önerisi lazım.
Bence konu hakkinda fazla bilginiz yok. Bu tur bir islem yapmak icin mutlaka birinden destek alin. Yoksa istenmeyen sonuclarla karsilasip sisteme hasar verme ihtimaliniz var.
Bence konu hakkinda fazla bilginiz yok. Bu tur bir islem yapmak icin mutlaka birinden destek alin. Yoksa istenmeyen sonuclarla karsilasip sisteme hasar verme ihtimaliniz var.
Konu hakkında tam bilgili olsam buraya yazmazdım buranın amacı zaten yardım almak. Bana 2 tane M.2 yeri var diyorsunuz ama ana kartımda sadece 1 tane M.2 portu var başka bir tane daha bağlamak istersem o da dönüştürücü ile mümkün ama siz 2 tane yer olduğunu söylediğiniz için sordum. Bilmiyorum belki de dönüştürücüyü kast etmişsinizdir ama ilk mesajınızda öyle demiyorsunuz.
Ben M.2 yi yenisi ile değiştirdim zaten sorunsuz bir şekilde. Sadece diğerini kullanabilmem için dönüştürücüye ihtiyacım var.
Arkadasim donusturucu linki attim zaten. Bunu anakartin x16 slotuna takacaksin. Uzerine de M.2 takacaksin. Aletin resmine bakman yeterli. O resme ve anakarta bakip ne yapacagini bilmiyorsan sana tavsiyem kesinlikle yardim almadan bu islemi yapmaman olacaktir.