KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 884 Çözümler 1 Beğeniler 71 24 Mayıs 2026 #11 stormhawks47 dedi: SSD kutusu senin SSD için uyumlu, evet. USB'den PC'ye tak çalıştır kullanabilirsin, normal USB flash bellek gibi. Peki, sen live OS USB gibi mi kullanmak istiyorsun? Windows'u SSD'ye kurup taktığın PC'de onunla giriş yapacaksın hep? Genişletmek için tıkla... İçine kurduğum işletim sistemini kullanacağım ama ana işletim o olmayacak Windows 7 8 falan denemek istiyorum
stormhawks47 dedi: SSD kutusu senin SSD için uyumlu, evet. USB'den PC'ye tak çalıştır kullanabilirsin, normal USB flash bellek gibi. Peki, sen live OS USB gibi mi kullanmak istiyorsun? Windows'u SSD'ye kurup taktığın PC'de onunla giriş yapacaksın hep? Genişletmek için tıkla... İçine kurduğum işletim sistemini kullanacağım ama ana işletim o olmayacak Windows 7 8 falan denemek istiyorum
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.218 Çözümler 26 Beğeniler 1.897 24 Mayıs 2026 #12 Anladım, Live USB gibi kullanabilirsin. Ben eski 8 GB belleklerimi öyle kullanıyorum. Bazen açılmayan PC'lerde öyle açıp silinmemesi gereken dosyaları direkt alıp sonra format atıyorum .
Anladım, Live USB gibi kullanabilirsin. Ben eski 8 GB belleklerimi öyle kullanıyorum. Bazen açılmayan PC'lerde öyle açıp silinmemesi gereken dosyaları direkt alıp sonra format atıyorum .