S Selo2147 Uzman Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 3 17 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Anakartım 1 tane M.2 SSD alıyor. Şu an kulandığım 512 GB M.2 SSD. 1 TB SSD sipariş ettim. Windows kurulumu için araştırdığım kadarıyla şu yolu izlemeliyim: Flash belleğe Windows'u aktaracağım ve eski SSD'yi çıkarıp yenisini takıp Windows'u kuracağım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Kendim yapıp öğrenmek istiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Arkadaşlar merhaba. Anakartım 1 tane M.2 SSD alıyor. Şu an kulandığım 512 GB M.2 SSD. 1 TB SSD sipariş ettim. Windows kurulumu için araştırdığım kadarıyla şu yolu izlemeliyim: Flash belleğe Windows'u aktaracağım ve eski SSD'yi çıkarıp yenisini takıp Windows'u kuracağım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Kendim yapıp öğrenmek istiyorum
Çözüm Recep Baltaş 17 Mayıs 2025 Tam olarak dediğiniz gibi. Aşağıda kapsamlı bir video rehberimizi bulabilirsiniz:
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 17 Mayıs 2025 #2 Tam olarak dediğiniz gibi. Aşağıda kapsamlı bir video rehberimizi bulabilirsiniz: Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S Selo2147 Uzman Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 3 17 Mayıs 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Tam olarak dediğiniz gibi. Aşağıda kapsamlı bir video rehberimizi bulabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Recep abi. Özelikle senin videolarını izliyorum, çok açıklayıcı oluyor. PC alanına girdiğimden beri takip ediyorum, videolarını beğeniyorum abi, seviliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Tam olarak dediğiniz gibi. Aşağıda kapsamlı bir video rehberimizi bulabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Recep abi. Özelikle senin videolarını izliyorum, çok açıklayıcı oluyor. PC alanına girdiğimden beri takip ediyorum, videolarını beğeniyorum abi, seviliyorsun.