m0nkrus güvenilir mi?

d.24

Uzman
Kişisel bilgisayarıma kuracağımdan endişeliyim. Reddit sayfalarında genellikle güvenli diyorlar. Ama sonuçta açık kaynak değil, bilmiyorum. GenP'yi de duydum ama 2 haftada bir yapmamız gerekliymiş. Denemiş olan kişiler var mı?

Hiçbir korsan kaynak %100 güvenilir değildir. M0nkrus, modified ISO dosyalarıdır. İçine ne gömüldüğünü kaynak kodunu görmeden bilemezsin. Reddit'te "temiz" denmesi, arka planda çalışan miner veya stealer olmadığı anlamına gelmez. Adobe uygulamaları pahalıysa video için DaVinci Resolve, fotoğraf için GIMP veya Photopea gibi güçlü ve ücretsiz alternatifleri kullan. Sistemin selameti için korsandan uzak dur.

Adobe Creative Cloud indir. Sonra onu genp ile crackle sonrasında istediğin uygulamayı kurabilirsin. 2 haftada diye bir şey yok. İndirdikten sonra ama gene cracklemen lazım inenleri. Photoshop için wintrust da aktive etmen lazım. Hepsi bitince remove ags de yap.

Korsan kaynakların %100 güvenli olmadığını ben de biliyorum. Ama birçok insan kullanıyor ve sorun görmüyor ya da virüs diye şikayet etmiyor. Ücretsiz kaynakları bende biliyorum ama bence Adobe'un programları daha iyi. Hem öğrenciyken bu fahiş fiyatları da ödemek istemiyorum.

Kendi sitesinden mi indireceğim (deneme sürümünü).

Son düzenleme:
Adobe'yi crackleyen ilk ve tek kişi o. Genp var o yeni çıktı ve deneme süresini uzatıyor sadece.

Evet. O şekilde oluyor.

Adobe'yi crackleyen ilk ve tek kişi o. Genp var o yeni çıktı ve deneme süresini uzatıyor sadece.

Deneme süresi çıkmıyor direk Full olarak çalışıyor.

M0nkrus sizce nasıldır? Patchlemek yerine direk crack indirmek istiyorum.

Bazen etkili olmuyor reklam veya deneme yazıları çıkabiliyor. Ben genpden memnunum.

m0nkrus kullandım. Yapay zeka özelliklerini kullanamadım. Ancak geriye kalan bütün araçları olması gerektiği şekilde kullanabildim. Doğru yerden indirirsen en azından cracker haricinde bir güven problemin olmaz. Yalnız yaptığın her şey kendi sorumluluğundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…