kulisfy Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 88 4 Eylül 2024 #1 Oynadığım bir oyunda kristal satın almak istedim ancak bu hata ile karşılaştım. (Türk Telekom faturalandırmasına basınca bu hata mesajı çıkıyor) Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var.
Oynadığım bir oyunda kristal satın almak istedim ancak bu hata ile karşılaştım. (Türk Telekom faturalandırmasına basınca bu hata mesajı çıkıyor) Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var.
4 442 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.639 Makaleler 7 Çözümler 5 Beğeniler 3.011 4 Eylül 2024 #2 kulisfy dedi: Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var. Genişletmek için tıkla... Eger root varken daha once sorun yasanmadiysa muhtemelen bug ama roottan sonra ilk defa deniyorsaniz sebep sanki belli gibi.
kulisfy dedi: Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var. Genişletmek için tıkla... Eger root varken daha once sorun yasanmadiysa muhtemelen bug ama roottan sonra ilk defa deniyorsaniz sebep sanki belli gibi.
KS KS kulisfy Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 88 4 Eylül 2024 #3 442 dedi: Eger root varken daha once sorun yasanmadiysa muhtemelen bug ama roottan sonra ilk defa deniyorsaniz sebep sanki belli gibi. Genişletmek için tıkla... Root varken de alabiliyordum şimdi bozuldu nedense. kulisfy dedi: Oynadığım bir oyunda kristal satın almak istedim ancak bu hata ile karşılaştım. (Türk Telekom faturalandırmasına basınca bu hata mesajı çıkıyor) Eki Görüntüle 80728 Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şimdi de: "İstek Başarısız Oldu Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. [OR_ISC_04]" diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024
442 dedi: Eger root varken daha once sorun yasanmadiysa muhtemelen bug ama roottan sonra ilk defa deniyorsaniz sebep sanki belli gibi. Genişletmek için tıkla... Root varken de alabiliyordum şimdi bozuldu nedense. kulisfy dedi: Oynadığım bir oyunda kristal satın almak istedim ancak bu hata ile karşılaştım. (Türk Telekom faturalandırmasına basınca bu hata mesajı çıkıyor) Eki Görüntüle 80728 Not: Önceden çalışıyordu ve telefonda root var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şimdi de: "İstek Başarısız Oldu Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. [OR_ISC_04]" diyor.