M2 SSD tavsiyesi

Sinatra

Uzman
Merhaba iyi günler bilgisayarım için bir M2 SSD almak istiyorum. Şu an 256 GB Kingston SSD kullanıyorum ve açıkçası yetmiyor. Bana F/P oranı yüksek bir M2 SSD önerir misiniz?

Anakart Gigabyte B450M PCI 3 girişi mevcut.

Ayrıca kafamda bu SSD'yi almak var.
Ya da Adata ama hala sorunlu mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç GB istiyorsunuz?
İşletim sistemi kuracaksanız G2 daha iyi olur.

Hocam açıkçası 500GB 1TB arası benim için yeterli olur peki benim attığım Kingston nasıl pek bu konulara hakim değilim.

CT500P3PSSD8 Crucial P3 500 GB modelinde, PCIe Gen3 x4 bağlantı tipiyle hızlı okuma ve yazma hızları sunuyor. Okuma hızı 3500 MB/s, yazma hızı 1900 MB/s. 500 GB kapasiteye sahip ve dayanıklılığı 110 TBW. Kendim kullanıyorum ve tavsiye de ederim.

Son düzenleme:
Kingston NV2'yi pek tavsiye etmem, aynı paraya daha performanslı diskler alınıyor. NV2'nin farklı revizyonları var, kötüsü denk gelebilir. Adata S40G de üzerindeki RGB ışıklandırmadan dolayı ısınıyor. WD Blue SN580 veya Exceria G2 iyi tercih.

500 GB kapasiteye sahip ve dayanıklılığı 320 TBW.
Yanlış bilgi. 500 GB kapasitenin TBW değeri 320 değil, 110.

Karışıklık olmuş, hemen düzeltiyorum.

İşletim sistemi mi kuracaksınız alacağınız diske?
Evet hocam

Sizce hangi SSD'yi almalıyım bilmedim gerçekten.

Kafama açıkçası WD bule kafama çok yattı gibi F/P da Kingston daha mantıklı oluyor biri WD 600 tdw garantisi var diğeri 110 arada kaldım arada 700 TL var ve WD 1TB ayrıca ama işte PCI yüzünden tam performans alamıyorum bilemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Exceria G2. Çünkü işletim sistemi kuracaksiniz ve DRAM önemli. SN580'de DRAM yok, G2'de var.

Hocam DRAM çok bir fark yaratır mı attığım Kingston daha durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…